Full de calcul

285 views
187 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
285
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
57
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Full de calcul

 1. 1. ELENA LUQUE I ANNA GÓMEZ 1 BATX A
 2. 2.  Llibre de treball. Està format per...? Què és una cel·la. Què pot contenir una cel·la. Rang de cel·les. Referències a cel·les. Tipus de referèncias. Tipus de dades. Operadors aritmètics o matemàtics. Operadors lògics. Funcions.
 3. 3.  ESTÀ FORMAT PER… fulles Cada fulla està formada per files o columnes, disposades en una taula.
 4. 4.  QUÈ ÉS UNA CEL · LA? És la intersecció d’una fila i una columna. Es solenrepresentar en rectangles i estan ordenades per números illetres.
 5. 5.  QUÈ ES UN RANG? Conjunt de cel·les adyacents que formen un rectangleformen un rang de cel·les.
 6. 6.  QUÈ ÉS UNA REFERÈNCIA? És el que identifica una cel·la o un rang a una fulla decàlcul i indica a quines cel·les té que buscar els valors en unafòrmula per tal d’utilitzarles en altres cel·les, en altres fulles delmateix llibre o en altres fulles amb un vincul.
 7. 7.  Tipus de dada lletres text/alfanumèrics nombres simbols Tipus de dades numèrics nombres fecha/hora Tipus de dades fòrmules referencials funcions
 8. 8.  PER A QUÈ SERVEIXEN? Per executar les operacions matemàtiques bàsiques comsuma, resta o multiplicació, combinar números i generarresultats numèrics, utilitzeu els següents operadors arimètics.
 9. 9.  QUÈ ÉS? És un operador d’inclusió, si s’uneixen dues condicions amblòperador i s´han de complir dues condicions per assumirl’expressió veritable. La sintaxi és ( condició1, condició2, condició n) La sintaxi dins de la funció = si és = si (condició 1, condició2)expressió vertiable, expressió falsa)
 10. 10.  QUÈ SÓN? Les funcions excel es defineixen com el conjunt de fòrmulesque incorpora l’aplicació Excel i que tenen per obejctiu fercàlculs predefinits aporntat únicament els valors que es volencalcular.
 11. 11. http://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Portada http://es.yahoo.com/ https://www.google.es/

×