Map your mind - Tolkwerk voor grote ondernemingen

157 views
105 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
157
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Map your mind - Tolkwerk voor grote ondernemingen

  1. 1. Map Your MindTOLKWERK • GROTE ONDERNEMING
  2. 2. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentU bent een autoconstructeur en uw nieuwste model is net van de band gerold. Arbeiders en ingenieurshebben hun opdracht volbracht, nu schiet uw marketingmachine in een hogere versnelling. Zo nodigt uklanten en pers uit de hele wereld uit voor een kennismaking met uw nieuwste telg. Ook de professioneletolken van ElaN zijn er uiteraard bij op uw lanceringevenement. Zij zorgen ervoor dat zelfs de meest kritischejournalist elk woord van uw presentatie goed begrepen heeft.
  3. 3. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentZonder publiek komt uw marketingboodschap niet aan. Logisch dus dat u alle troeven van uw nieuwstemodel wilt verspreiden naar zo veel mogelijk klanten, dealers en media. Via brochures, persberichten enandere teksten. Ook dan is ElaN uw ideale taalpartner. Onze native vertalers met een neus voor deautomobielsector vertalen al uw marketingmateriaal overtuigend in een taal naar keuze.Zo blinkt uw model nog feller in woorden dan in de showroom.
  4. 4. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentBij de productie van een nieuwe wagen komt heel wat R&D kijken. Als constructeur haalt u daarvoor wellichtde beste ingenieurs ter wereld in huis. Al dat internationale talent spreekt het best dezelfde taal rond detekentafel. En dan komen de taaltrainingen van ElaN goed van pas. Als u wilt, doorspekken we de opleidingmet het jargon uit de automobielsector. Zo loopt ook bij uw ingenieursteam alles op wieltjes.
  5. 5. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentTerug naar het lanceringevenement van uw nieuwe model. U kunt er donder op zeggen: de journalistenbestoken uw marketingmanager en zijn team met vragen. De ene al wat moeilijker dan de andere.Bent u er graag zeker van dat uw antwoorden helder overkomen? Volg dan bij ElaN een workshopMediatraining. We geven u tips & tricks voor een geslaagde communicatie met de pers.
  6. 6. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentMyElaN in een notendop? Uw eigen onlinecomfortzone die een antwoord biedt op al uw taal- envertaalvragen. Dankzij MyTranslation bijvoorbeeld krijgt u in één oogopslag een overzicht van allevertalingen van uw marketingcommunicatie. Ook uw specifieke terminologielijsten kunt u hier kwijt.Met deze ideale leidraad maakt u het onze vertalers nog makkelijker om uw voorkeurstermen consequentte gebruiken. In welke taal ook. MyTraining MyTranslation MyInterpreting MyAudit MyTools Foenk Your Language
  7. 7. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentToekomstmuziek. Die horen wij het liefst. Daarom zijn we altijd op zoek naar innovaties.Een van die vernieuwende projecten is het geavanceerde Remote Conference Interpreting-systeem.Daarmee kunnen onze tolken hun tolkwerk gewoon van op afstand uitvoeren. Is ook uw bedrijf gebeten doorinnovatie? Word dan onze partner in crime en ontwikkel samen met ons nieuwe diensten en oplossingen.Meer weten over onze diensten voor grote ondernemingen?Zap naar de volgende pagina en klik op een tv-schermpje naar keuze.

×