Your SlideShare is downloading. ×
Flexibility Ontwikkelt
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Flexibility Ontwikkelt

193

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
193
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Flexibility ontwikkelt
 • 2. Hallo! Hal l o ! Dit is een boekje over Flexibility. Bestemd voor iedereen die bij, met en voor Flexibility werkt of gaat werken. Het is het verhaal van onze organisatie en ons merk: wie we zijn, wat we zijn, waar we voor staan en waar we naar toe willen, maar boven alles is het een verhaal over onze grootste passie: mensen. En over onze missie: mensen helpen zich te ontwikkelen. Flexibility ontwikkelt. Zo hebben we onze missie vertaald in een merkbelofte. In de komende hoofdstukken doen we uit de doeken wat dat betekent; wat we aan de ene kant als mensen eisen van Flexibility als organisatie en wat we aan de andere kant verwachten van mensen zoals jij.
 • 3. Volwassend eworden V o lwas s e n w o r n Als je groot wordt als bedrijf kunnen dingen niet meer zo impro­ viserenderwijs als in de dagen dat je nog met een klein clubje mensen was. Er is behoefte aan meer structuur. Processen en afspraken moeten geformaliseerd worden. Dat betekent niet dat alles ineens heel serieus en streng moet worden. Integendeel. Werkelijke volwassenheid kenmerkt zich door ontspannenheid en aandacht voor het menselijke. als je groot wordt als mens ben je in de eerste plaats een vol­ waardig partner, van mens tot mens, van mens tot organisatie. Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken. Je bent loyaal maar durft ook kritisch te zijn en vragen te stellen. Zulke mensen koestert Flexibility. Niet door ze te verstikken in een warme deken maar door ze te blijven prikkelen om zich verder te ontwikkelen.
 • 4. Blijer wworden b l i j er orden Motivatie begint bij goed in je vel zitten. En dat begint dan weer bij jezelf kunnen zijn. Dat geldt voor mensen maar dat geldt ook voor organisaties. Elk bedrijf, ook Flexibility, heeft een unieke identiteit die ontstaat door de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Hoe sterker we ons van die identiteit bewust zijn, onze goede ei­ genschappen koesteren en samen werken aan de mindere, hoe meer we een sterke, gemotiveerde organisatie zullen vormen. als we het collectieve karakter van Flexibility begrijpen, kunnen we er als individuen ook beter mee omgaan en er beter samen mee werken. We weten wat we persoonlijk van de goede eigenschap­ pen kunnen leren en we kunnen een bijdrage leveren aan het aan­ pakken van de mindere eigenschappen. Die wisselwerking waarin alle ruimte is voor waardering en respect (en als het nodig is opbou­ wende kritiek) is de basis voor een hechte, kerngezonde relatie. En dat je daar heel blij van kunt worden hoeft geen betoog.
 • 5. Uitdagendere nworde Ui tdagen d e r w o r d Voor Flexibility staat ontwikkeling in alles centraal. Ontwikkeling van mensen vooraleerst maar ook van kennis en inzichten, van nieuwe ideeën, nieuwe concepten en nieuwe instrumenten en ontwikkeling van nieuwe marktgebieden. In dat licht is het natuurlijk niet meer dan logisch dat Flexibility mensen voortdurend uitdaagt verder te gaan in denken en doen. En dat op een onder­ steunende manier. Motiverend, inspirerend en enthousiasmerend. En dat werkt. Heel goed zelfs. Flexibility ontwikkelt: het is geen loze kreet maar onze oprechte merkbelofte. Wat we ermee willen zeggen: wat je ambitie ook is of hoe uniek ook het carrièrepad dat je voor je ziet, het is te realise­ ren. Alles wat je nodig hebt: een positief (kritische) instelling en de werkomgeving en ondersteuning zoals Flexibility die biedt. Je zult verbaasd zijn hoeveel er dan kan en hoeveel je dan zelf kunt.
 • 6. Beterwworden b eter orden De wereld perfectioneert. Waardoor we allemaal steeds kritischer worden. Dat geldt uiteraard ook voor onze opdrachtgevers en voor huidige en toekomstige werknemers. Flexibility zal zich daarom steeds weer en op alle mogelijke terreinen moeten overtreffen. Steeds betere mensen steeds sneller aan steeds beter werk helpen. Dat betekent: luisteren en ernaar handelen. Leren en coachen. Van het (minder) goede het beste maken en dat beste behouden. Voor ieder van ons – van schoolverlaters tot ervaren rotten­ vraagt beter willen worden vooral om veel nieuwsgierigheid en openstaan voor verandering. Over gedachte begrenzingen heen willen denken en gaan, in het diepe willen duiken, ook als je niet weet hoe diep het is. Willen leren op allerlei gebieden: niet alleen op de vakinhoude­ lijke maar ook op de intermenselijke. Zo bouwen we samen aan een toekomst waarin we niet alleen alles kunnen worden wat we willen maar daar ook nog eens de beste in kunnen zijn.
 • 7. Slimmer rworden s l i mm er w o d e n Succesvolle ondernemingen onderscheiden zich vrijwel zonder uit­ zondering doordat ze de dingen slimmer aanpakken. Eerst zorgen ze ervoor dat ze meer weten van markten, van mensen, van actuele en latente behoeften. Voor die gevonden vragen ontwikkelen ze vervolgens slimme, kostenefficiënte oplossingen. En die presente­ ren ze vervolgens op het slimst mogelijke moment, op de slimst mogelijke manier. Die slimheden horen bij een onderneming die ontwikkeling bovenaan in het vaandel heeft staan. Ze horen bij Flexibility. als je moet kunnen worden wat je wilt moet je ook kunnen leren wat je wilt. En dat kan via Flexibility. Middels opleidingen en trainin­ gen. Door directe coaching maar ook door hecht samen te werken en te evalueren. En je leert natuurlijk van jezelf, van je fouten en je successen, die je weer met anderen deelt zodat die… je raadt het al… slimmerik.
 • 8. Sneller oworden s nel l er w r d e n Technologie stelt ons in staat om op elk moment, waar we ook zijn, met elkaar verbonden te zijn en toegang te hebben tot alle informatie die we maar nodig hebben. Dat levert geweldige ver­ snellingsmogelijkheden op. Voor onze dienstverlening in het alge­ meen en voor een aantal zaken in het bijzonder: het koppelen van kandidaten en opdrachten maar ook in het uitvoeren van projecten en het nemen van beslissingen op grond van realtime beschikbare informatie. Die versnelling wil Flexibility maximaal benutten om in alle markten waarin we (gaan) opereren maximale voorsprong op te bouwen en te behouden. en jij? Hoe snel wil jij worden? Dat bedoelen we natuurlijke niet in de zin van glad en gelikt, wel als: rap van geest in signaleren en begrijpen, ad rem in communiceren en slagvaardig in handelen, die snelheden zien we graag bij onze mensen want zo geven we elkaar en onze onderneming de vaart die we nodig hebben.
 • 9. Vrijerwworden V r i j er orden Flexibility ontwikkelt. Als we er één ding mee suggereren dan is het wel dat Flexibility mensen vrijheid biedt. Vrijheid om te kiezen. Vrijheid om te veranderen. Bewegingsvrijheid dus. Kortom: met Flexibility valt over heel veel te praten. Flexibility wil zoveel vrijheden bieden omdat ze passen bij de zelf­ bewuste mens van de 21e eeuw, die zoveel ruimte nodig heeft om zich optimaal te voelen en van daaruit optimaal te presteren. Zoveel ruimte is een weelde maar het vraagt ook sterke, verantwoordelijke schouders om zulke weelde te kunnen dragen. Gelukkig vind je er daar heel veel van bij ons. Zou dat komen omdat we graag een stevig schouderklopje uitdelen?
 • 10. Groter o r d e n gro ter w worden In de komende jaren zal Flexibilty zich ontwikkelen van een mid­ delgrote tot een grote onderneming. Onze groei zal gerealiseerd worden in drie dimensies. We gaan meer werk voor onze huidige klanten doen. Er komen nieuwe klanten bij. En: we gaan nieuwe markten aanboren. Want wat we ooit in het algemene segment zijn begonnen en later ook op de markt voor Zorg & Welzijn, Credit Management en Fashion, kan op tal van andere markten ook: onze branchespecifieke specialisatie koppelen aan onze mensenkennis en daarmee beter dan wie ook mensen en opdrachten matchen. in een groter wordend bedrijf is het prima meegroeien. Er zijn immers allerlei mogelijkheden om nieuwe kansen te benutten, te pionieren, te zaaien en te oogsten. Terwijl je al die tijd jouw ken­ nis en vaardigheden verder ontwikkelt. Voor wie daar in mee wil bewegen ligt er een fantastisch perspectief in het verschiet. Al was het maar omdat er onderweg zoveel feestjes zijn te vieren…
 • 11. Bekend rworden b ek end w o d e n Met ons groter worden zullen we de komende jaren ook steeds meer in de publiciteit komen. Mede doordat we ons merkverhaal actief naar buiten gaan brengen. Dat verhaal is in alle opzichten een succesverhaal. We maken carrières tot een succes. We dragen bij aan het succes van onze klanten door ze structureel terzijde te staan en door altijd weer de beste mensen voor ze te vinden. En de snelle groei van onze onderneming is natuurlijk ook niet bepaald een mislukking. de vertelstijl van ons verhaal is een combinatie van heroïek en ver­ tedering. Het gaat immers over de ambities en prestaties van ons, mensen. Maar ook over de manier waarop we genieten van het behaalde. Iedereen die bij, met en voor Flexibility werkt, is onder­ deel van het merkverhaal en dus ook medeverteller, ambassadeur. Hoe eendrachtiger we ons verhaal vertellen, hoe overtuigender het klinkt. En dat helpt weer mee Flexibility verder uit te bouwen.
 • 12. Completerd e n C o mpl et e r w o r worden De grootste passie van Flexibility: mensen. De missie van Flexi­ bility: hun ontwikkeling, hun groei. Persoonlijke ontwikkeling kent echter heel veel dimensies. Om daarin allemaal inspirerend, ondersteunend en faciliterend te zijn, moet je als mensen vak­ inhoudelijk, psychologisch, relationeel, financieel, juridisch en creatief van dienst kunnen zijn. Daarom wil Flexibility steeds com­ pleter worden. Als werkgever, als franchisegever, als bemiddelaar, als coach. misschien is dit uiteindelijk in alles wel het doel: compleet wor­ den. Volwassen worden in de hoogte, de breedte én de diepte. De talenten die je hebt tot volle ontplooiing brengen. Die paar tekortkomingen die je hebt stukje bij beetje weg te werken. Balans vinden in hobby en werk. Of liever nog: van je werk je hobby maken en andersom. Als je Flexibility het beste wilt brengen van wat je hebt wil Flexibility je helpen te ontwikkelen, om die compleetheid te vinden.
 • 13. (0800) flexibility(0800) 3539424oF kijk op www.flexibility.nlVoor een Vestiging in de bUUrt
 • 14. www.flexibility.nl

×