ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ

482 views
421 views

Published on

ΓΑΛΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
482
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
20
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ

  1. 1. Με το όνειρο να μεγαλώσει έναάλογο για τον ιππόδρομο, έναςκτηνοτρόφος επενδύει όλες του τιςαποταμιεύσεις στην αγορά ενόςαλόγου που αρρώστησε βαριά μετάαπό ένα μήνα.
  2. 2. Καλεί τον καλύτερο κτηνίατρο της χώρας να εξετάσειτο άλογο και εκείνος του λέει“Έχει μολυνθεί από έναν πολύ επικίνδυνο ιό. Ορίστετο φάρμακο που θα του χορηγείτε δύο φορές τη μέρα.Θα επιστρέψω σε 3 μέρες. Εάν ακόμα δεν μπορεί ναπερπατήσει θα πρέπει να του κάνετε ευθανασία.”
  3. 3. Αυτά τα άκουσε ένα γουρουνάκι που ταβράδια κοιμόταν στον ίδιο στάβλο με τοάλογο.Ταραγμένο, το γουρουνάκι πήγε στο άλογοκαι του είπε:“Φίλε μου, πρέπει οπωσδήποτε νασηκωθείς!".
  4. 4. Ημέρα 2η – καμία βελτίωσηΤο γουρουνάκι εξακολουθεί ναπροτρέπει το άλογο:“ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σήκω αλλιώς θα σεσκοτώσουν!"
  5. 5. Ημέρα 3η – ο κτηνοτρόφος χορηγεί τοφάρμακο αλλά το άλογο παραμένει ακίνητο.Ο κτηνίατρος εξετάζει το άλογο και καθώςβγαίνει από τους στάβλους λέει περίλυπος:“Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή –πρέπει να του κάνουμε ευθανασίαδιαφορετικά κινδυνεύουν να μολυνθούν και ταάλλα ζώα".
  6. 6. Ακούγοντας αυτά το γουρουνάκι τρέχειπρος το άλογο και του λέει:“ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ! Ο κτηνίατρος είναι καθ’οδόν. ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!“Συγκεντρώνοντας όλες του τις δυνάμεις τοάλογο σηκώνεται και βγαίνει τρέχονταςαπό τους στάβλους
  7. 7. Ο κτηνοτρόφος με το που βλέπει τοάλογο αρχίζει να χοροπηδάει από τηχαρά του και λέει στους βοηθούςτου:“Αυτό πρέπει να το γιορτάσουμεκαταλλήλως!“
  8. 8. hosted on www.clickhere.gr

×