• Save

Deo Printing & Digra-Graphic

on

  • 596 views

"Op 2 november 2009 schreef ik twee bedrijven in bij de Kamer van Koophandel in Gouda: Deo Printing en Digra Graphic. Binnen de grafische wereld verklaarde iedereen mij voor gek. Wat gaat hij doen? ...

"Op 2 november 2009 schreef ik twee bedrijven in bij de Kamer van Koophandel in Gouda: Deo Printing en Digra Graphic. Binnen de grafische wereld verklaarde iedereen mij voor gek. Wat gaat hij doen? Wat bezielt deze man? Hij heeft een gezin. Hij heeft een hypotheek!
Die critici hebben geen gelijk. Het is waar. Ik heb niks. Ik kan alleen maar praten. Maar ik beschik wel over dertig jaar ervaring in de grafische bedrijfstak. Ik ken veel mensen. Geld is niet het belangrijkste op deze wereld. Ik ben helemaal klaar met de jongens in snelle pakken die al dan niet via Internet drukwerk goedkoop uit Azië of Oost-Europa halen. We moeten terug naar de basis; we moeten er aan denken dat we altijd met mensen werken. Geen machines, geen personeel is het motto van de snelle jongens. Maar juist in deze tijd van digitale communicatie is persoonlijk contact de sleutel tot succes. Je doet altijd zaken met mensen. Die kan ik adviseren, overtuigen en op een eerlijke manier drukwerk verkopen."

Deo Boedhai
Info@deoprinting.nl

Statistics

Views

Total Views
596
Views on SlideShare
595
Embed Views
1

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 1

https://www.linkedin.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment