Your SlideShare is downloading. ×
  • Like
Statics: Assignment block 3
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Statics: Assignment block 3

  • 5,472 views
Published

 

Published in Education , Technology
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
5,472
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3

Actions

Shares
Downloads
7
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 1 of 8 COZ Block 3 Due: 11:59pm on Friday, September 24, 2010 Note: You will receive no credit for late submissions. To learn more, read your instructors Grading Policy [Switch to Standard Assignment View] COZ Block 3 - Problem 1 Determine the force in each member of the truss. Assume each joint as a pin. Set =4 . Note: You are supposed to give the magnitudes of the forces. In part H you will decide which members are in tension or in compression. Part A Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part B Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part C Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayedhttp://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 2. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 2 of 8 Part D Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part E Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part F Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part G Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part H Part not displayed COZ Block 3 - Problem 2 Determine the force in each member of the truss. Set = 2000 , = 530 . Note: You are supposed to give the magnitudes of the forces. In part F you will decide which members are in tension or in compression.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 3. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 3 of 8 Part A Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part B Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part C Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part D Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part E Determine the force in member .http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 4. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 4 of 8 Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part F Part not displayed COZ Block 3 - Problem 3 Determine the force in each member of the truss. The load has a mass of 50 . Note: You are supposed to give the magnitudes of the forces. In part L you will decide which members are in tension or in compression. Part A Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part B Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part C Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 5. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 5 of 8 ANSWER: = Answer not displayed Part D Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part E Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part F Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part G Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part H Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part I Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 6. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 6 of 8 ANSWER: = Answer not displayed Part J Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part K Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part L Part not displayed COZ Block 3 - Problem 4 The Howe bridge truss is subjected to the loading shown. Determine the force in members , , and by applying the method of sections. Note: You are supposed to give the magnitudes of the forces. In part D you will decide which members are in tension or in compression. Part A Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 7. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 7 of 8 ANSWER: = Answer not displayed Part B Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part C Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part D Part not displayed COZ Block 3 - Problem 5 Determine the force in members , , , and of the truss by applying the method of sections. Note: You are supposed to give the magnitudes of the forces. In part E you will decide which members are in tension or in compression. Part A Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010
  • 8. MasteringEngineering: Assignment Print View Page 8 of 8 ANSWER: = Answer not displayed Part B Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part C Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part D Determine the force in member . Express your answer with the appropriate units. ANSWER: = Answer not displayed Part E Part not displayed Score Summary: Your score on this assignment is 0%. You received 0 out of a possible total of 10 points.http://session.masteringengineering.com/myct/assignmentPrintView?assignmentID=10... 13-9-2010