Presentatie clienten

204 views

Published on

8 Redenen waarom u

Published in: Economy & Finance
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
204
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie clienten

 1. 1. 8 Redenen waarom u kiest voor de Hypotheekadviseur .
 2. 2. De Hypotheekadviseur is:1. Onafhankelijk2. Professioneel3. Landelijk4. Transparant5. Laagste rentes6. Persoonlijk7. Ervaren8. Betrokken
 3. 3. 1. Onafhankelijk Onafhankelijkheid staat centraal bij deHypotheekadviseur. Wij zijn vrij om uwhypotheek onder te brengen bij alle financiëleinstellingen met wie wij zaken doen en wij zijnop geen enkele wijze verplicht producten bijeen bepaalde instelling onder te brengen.
 4. 4. 2. ProfessioneelOnze adviseurs zijn en blijven up- to date methun vakkennis en productkennis om u vangoed advies te kunnen voorzien. Dit blijven zijdoor verplichte, permanente educatie op hetgebied van hypotheken, verzekeringen,fiscaliteit en juridische zaken met betrekking totde eigen woning.
 5. 5. 3. LandelijkWanneer u kiest voor de Hypotheekadviseurkiest u voor een onafhankelijke, professioneleen landelijk werkende organisatie. Weadviseren en begeleiden u vanuit één van onzekantoren in het land of komen bij u thuis. Uwpersoonlijke adviseur is dus altijd dichtbij.
 6. 6. 4. Transparant De Hypotheekadviseur geeft advies zonderprovisie. Wij verkopen u geen hypotheek, maarhet beste advies. Daarom zijn we niet afhankelijkvan bonussen, zoals onze concurrenten die dezeontvangen van de grote maatschappijen. Dat is veeleerlijker. Wij bieden vaste, lage tarieven in plaats vanprovisie. Zo weet de klant precies waar hij/zij aantoe is.
 7. 7. 5. Laagste rentesDe Hypotheekadviseur werkt samen metdiverse financiële instellingen. Hierdoorkunnen wij u gewoon het allerbeste adviseren.Denk daarbij aan het aantrekkelijksterentepercentage, de laagste kosten, het hoogsterendement en de grootste mate van flexibiliteit.
 8. 8. 6. PersoonlijkBij De Hypotheekadviseur staat de menscentraal. Wij adviseren voor u het besteproduct dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. De adviseurs van de hypotheekadviseur wonenin de regio en zijn op de hoogte van de lokalemarkt. Bovendien zijn onze winkels ingericht om eenhuiskamersfeer te creëren waarin de klant zichthuis voelt
 9. 9. 7. Ervaren De Hypotheekadviseur is opgericht in 1998 enheeft door de jaren heen veel kennis enervaring opgedaan op het gebied van allerleifinanciële diensten. Niet alleen op het gebied van hypotheken,maar ook van verzekeringen, pensioenen,sparen, beleggen en kredieten.
 10. 10. 8. BetrokkenDe Hypotheekadviseur is betrokken bij haarklanten. Zo geven wij,zoals gezegd, advies diehet beste past bij uw persoonlijke situatie.Nadat de overeenkomst is gesloten biedt deHypotheekadviseur nazorg aan haar klanten.Dit houdt in dat er jaarlijks wordt gekeken naarde producten van de klant en of deze nog bij dehuidige situatie van de klant passen.
 11. 11. De HypotheekadviseurKortom, de Hypotheekadviseur is een eerlijkeen ervaren landelijke adviesketen dieonafhankelijk de voor u voordeligste productenaanbied, de beste adviezen geeft en blijft geven.
 12. 12. Informatie Wilt u meer informatie over de Hypotheekadviseur en/of haar diensten? Bel dan naar 0164-607211 of kijk op www.hypotheekadviseur.nl Volg ons op: www.facebook.com/dehypotheekadviseur• www.twitter.com/Hypotheek_NL• www.linkedin.com/company/de-hypotheekadviseur

×