Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Pac3
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Pac3

 • 118 views
Published

 

Published in Technology
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
118
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. David Ibáñez Arcos
 • 2. Norbert Wiener  Principals aportacions:  Treballa com a pioner en la teoria de la matematica de l’informació i la cibernetica, aquest ultim erme introduit per ell mateix.  La seva obra clau i que mes difusió va tenir va ser. Cybernetics: or, Control and Communication in the Animal and the Machine .  Feia estudis similars entre humans i les maquines on deia que el cos huma es pot estudiar igual que una maquina.
 • 3. Douglas Engelbart  Principals aportacions:  Creador del mouse.  Va ser el primer en desenvolupar un sistema operatiu amb finestres, hipertext i la hipermedia, on es podien reproduir archius d’audio i video.  Va escriure desarrollando el intelecto humano on va plasmar les seves idees.
 • 4. Ivan Sutherland  Principals aportacions:  Va introduir conceptes de modelatge 3D, simulacions virtuals i diseny asisteit per ordinador.  Va fer investigacions sobre el mon virtual aportant nous coneixements.
 • 5. Alan Kay  Principals aportacions:  Pioner en treballs de programació orientada a objectes i diseny de sistemes d’interfacie grafica d’usuari.  Va crear el dynabook que va ser la base d’ordinadors portatils i tablets.
 • 6. Adele Goldberg  Principals aportacions:  Va escriure aportacions sobre un llenguatge de programació smalltalk-80. Aquest llenguatge de programació esta orientat a d'interacció d’objectes virtuals.  Smalltalk esta compost per: ○ Una maquina virtual. ○ Imatge virtual ○ Llenguatge de programació ○ Biblioteca de objectes.
 • 7. Bill Atkinson  Principals aportacions:  Autor principal de programes com macpaint i hypercard.  Macpaint permetia al’usuari de mac fer dibuixos mentres que hypercard l’usuario podia crear base de dades amb imatges archius d’audio i mes tard animacions.
 • 8. Nicholas Negroponte  Principals aportacions:  Va ser fundador del MIT media lab.  La seva principal aportació es la investgació i l’us de la tecnologia coma font d’educació i entreteniment.  Es el principal impulsor de la campnya “un ordinador per nen”
 • 9. Vannevar Bush  Principals aportacions:  Va crear un analitzador diferencia que calculaba de forma mecanica ecuacions diferencials i que mes endavant va millorar utilitzant targetes perforades.  Va redacta teories sobre memex, considerat la base del hipertext, el llenguatge de porgramació d’Internet.
 • 10. Ted Nelson  Principals aportacions:  Pioner en el camp de les tecnologies de l’informació. Desenvolupant el terme de hipertex i hipermedia.  Creador del projecte xanadu.
 • 11. Tim Berners-Lee  Principals aportacions:  Es pot dir que es un dels creadors del Web.  Ell i el seu grup van crear HTML, HTTP i URL. La base principal de la programació web.  Es poden veure moltes idees relaciones amb Ted Nelson i Vannevar Bush en el projecte xanadu.  Va rebre el premi príncep d'Astúries.