Soft Expert cauta parteneri pentru distributia si implementarea aplicatiei
Manager Financiar!
Cu o experienta de peste 10 ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Soft expert cauta parteneri pentru distributia si implementarea aplicatiei Manager Financiar

202 views

Published on

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca, Soft Expert SRL este una dintre companiile autohtone de software, fiind specializata pe producerea si implementarea propriului sistem informatic integrat de tip ERP, Manager Financiar. Compania detine o retea de distribuitori specializati in vanzarea/ implementarea aplicatiei Manager Financiar si in acordarea de servicii de asistenta, atat in Bucuresti cat si in judetele Buzau, Prahova si Calarasi. Sediul central al companiei este in Bucuresti.

Orice afacere are nevoie de un sistem integrat performant de ultima generatie pentru optimzarea proceselor de business din cadrul firmei. De aceea incercam sa oferim solutiile noastre pe o arie cat mai extinsa. Pentru ca potentialii clienti sa beneficieze de servicii de inalta calitate si interventii efectuate intr-un timp util, dorim sa gasim parteneri in toate zonele Romaniei pentru vanzarea si/ sau implementarea aplicatiei Manager Financiar (distributie ne-exclusiva).

In functie de nivelul de implicare si calificare, un partener poate opta pentru una din variante:
1. partener comercial: comercializeaza aplicatia Manager Financiar si primeste un discount din pretul de vanzare al licentelor.
2. partener de implementare:
• posibilitatea de comercializare si implementare pentru toate variantele aplicatiei Manager Financiar ( ERP, CRM, eParc – fleet management, ALOP )
• ofera servicii de suport pentru clientii finali
• primeste un discount din pretul de vanzare al licentelor si din taxa anuala de mentenanta pentru first level support.

Beneficii parteneri:
• partenerii primesc o licenta de utilizare gratuita pentru demo
• Soft Expert SRL va trimite partenerului un set de materiale de marketing si vanzari in format electronic. Materialele pot fi folosite in procesul de vanzare al partenerului si vor include printre altele descrieri complete ale produsului, oferte comerciale, model de contract, model de prezentari, bannere WEB etc.
• dupa prima vanzare realizata cu succes, partenerii primesc o licenta de utilizare gratuita Manager Financiar pentru 5 utilizatori, exclusiv destinata utilizarii interne si discount-uri pentru achizitionarea de licente suplimentare pentru uzul propriu
• materiale si cursuri gratuite de administrare si utilizare a aplicatiei
• cursuri gratuite de instalare si dezvoltare a aplicatiei Manager Financiar
• asistenta tehnica in cadrul contractelor de mentenanta.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
202
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Soft expert cauta parteneri pentru distributia si implementarea aplicatiei Manager Financiar

  1. 1. Soft Expert cauta parteneri pentru distributia si implementarea aplicatiei Manager Financiar! Cu o experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca, Soft Expert SRL este una dintre companiile autohtone de software, fiind specializata pe producerea si implementarea propriului sistem informatic integrat de tip ERP, Manager Financiar. Compania detine o retea de distribuitori specializati in vanzarea/ implementarea aplicatiei Manager Financiar si in acordarea de servicii de asistenta, atat in Bucuresti cat si in judetele Buzau, Prahova si Calarasi. Sediul central al companiei este in Bucuresti. Orice afacere are nevoie de un sistem integrat performant de ultima generatie pentru optimzarea proceselor de business din cadrul firmei. De aceea incercam sa oferim solutiile noastre pe o arie cat mai extinsa. Pentru ca potentialii clienti sa beneficieze de servicii de inalta calitate si interventii efectuate intr-un timp util, dorim sa gasim parteneri in toate zonele Romaniei pentru vanzarea si/ sau implementarea aplicatiei Manager Financiar (distributie ne-exclusiva). In functie de nivelul de implicare si calificare, un partener poate opta pentru una din variante: 1. partener comercial: comercializeaza aplicatia Manager Financiar si primeste un discount din pretul de vanzare al licentelor. 2. partener de implementare: • posibilitatea de comercializare si implementare pentru toate variantele aplicatiei Manager Financiar ( ERP, CRM, eParc – fleet management, ALOP ) • ofera servicii de suport pentru clientii finali • primeste un discount din pretul de vanzare al licentelor si din taxa anuala de mentenanta pentru first level support. Beneficii parteneri: • partenerii primesc o licenta de utilizare gratuita pentru demo • Soft Expert SRL va trimite partenerului un set de materiale de marketing si vanzari in format electronic. Materialele pot fi folosite in procesul de vanzare al partenerului si vor include printre altele descrieri complete ale produsului, oferte comerciale, model de contract, model de prezentari, bannere WEB etc. • dupa prima vanzare realizata cu succes, partenerii primesc o licenta de utilizare gratuita Manager Financiar pentru 5 utilizatori, exclusiv destinata utilizarii interne si discount-uri pentru achizitionarea de licente suplimentare pentru uzul propriu • materiale si cursuri gratuite de administrare si utilizare a aplicatiei • cursuri gratuite de instalare si dezvoltare a aplicatiei Manager Financiar • asistenta tehnica in cadrul contractelor de mentenanta.

×