Aftrap automica

100 views
49 views

Published on

Item24 aanwezig bij Autonomica München

Published in: Engineering
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
100
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Aftrap automica

  1. 1. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH AFTRAP VOOR DE AUTOMATICA : MET DYNAMISCHE VOORJAAR NIEUWIGHEDEN IN HET SEIZOEN !
  2. 2. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH KORT VOOR HET WK PRESENTEERT HET ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH UIT SOLINGEN VAN 3-6 JUNI 2014 DE NIEUWE PRODUCT ONTWIKKELINGEN BIJ AUTOMATICA. ALS ONDERDEEL VAN DE HANDELSBEURS IN MÜNCHEN VOOR ITEM RICHT HET ZICH OP HET GEBIED VAN MACHINE- EN INSTALLATIEBOUW. DE MB LENTE INNOVATIES OP HET GEBIED DYNAMIEK, IS EEN NIEUWE, MULTIFUNCTIONELE INSTALLATIE KOLOM GEPRESENTEERD VOOR ONS INDUSTRIËLE BEDRIJF.
  3. 3. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET ITEM SYSTEEMBOUWPAKKET : ER IS MAAR EEN ORIGINEEL! DE BELANGRIJKSTE FOCUS PUNT TOONT VERSCHILLENDE DYNAMISCHE COMPONENTEN MET DE HUIDIGE EXPOSITIES DE BEKROONDE SERIE XMS. DE BIJZONDER COMPACTE ONTWERP VAN DE NIEUWE XMS PROFIELEN IN DOORSNEDE 40 X 40 BIEDT DE VOLLEDIGE FUNCTIONALITEIT VAN DE REEDS IN 2012 GEPRESENTEERD XMS SERIE NU MET AFGESLOTEN RUIMTE. NIEUW: GSF IS DE NIEUWSTE LINEAIRE EENHEID IN HET ITEM LINEAR TECHNOLOGY PALET MET VELE VOORDELEN: LICHT, STIL EN KRACHTIG . DAARNAAST BIEDT HET EEN HOLLE AS VOOR EENVOUDIGE KOPPELING MET APPLICATIES.
  4. 4. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET NIEUWTJE ONDER MIDDELEN : HET ITEM DIENSTPAAL! MULTIFUNCTIONEEL: ELEKTRICITEIT , PERSLUCHT, NETWERK - ALLEMAAL VANUIT EEN CENTRAAL PUNT . HET ITEM DIENST PAAL IS DE ROBUUSTE EN FLEXIBELE OPLOSSING VOOR DE BEDRADING IN WERKPLAATSEN, LABORATORIA OF INDUSTRIËLE WERKGELEGENHEDEN. IN TEGENSTELLING TOT EEN KABELKANAAL, DIENT DE KOLOM ALS VERBINDINGSPUNT VOOR LAMPEN , MONITOREN, VEILIGHEIDSHEKKEN OF WERKTAFELS . DIT IS DE SLIMME MANIER DIE VEILIG EN FLEXIBEL TE GEBRUIKEN IS IN WERKRUIMTEN .
  5. 5. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH DE NIEUWSTE PRODUCT CATALOGI ZIJN OOK OP DE POST VERKRIJGBAAR – DAARNAAST ZIJN DEZE OOK OP DE WEBSITE BESCHIKBAAR OM TE DOWNLOADEN: WWW.ITEM24.DE/SERVICE/MEDIENDOWNLOADCENTER/CA TALOGI/HAUPTKATALOGE.HTML

×