• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Woodlife flooring
 

Woodlife flooring

on

 • 731 views

Houten vloeren collectie Woodlife

Houten vloeren collectie Woodlife

Statistics

Views

Total Views
731
Views on SlideShare
730
Embed Views
1

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 1

https://si0.twimg.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Woodlife flooring Woodlife flooring Document Transcript

  • bijzondere houten vloeren
  • DISCLAIMERWij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van onzebrochures. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatieonjuistheden bevat dan aanvaardt WOODlife geen enkele aansprake-lijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van, of in ver-band met, het gebruik van de in deze brochure beschikbare informatie.© 2012 WOODlife Flooring, alle rechten voorbehouden.
  • Houten vloeren van topkwaliteit Een houten vloer is warm, stijlvol, hygiënisch, tijdloos, milieuvriendelijk, en kan in elke gewenste stijl worden afgewerkt. Voor iedere ruimte en smaak is er wel een bijpassende vloer te vinden. Houten vloeren kunnen een leven lang mee. Daarom is het niet onbelangrijk te kiezen voor topkwaliteit. WOODlife biedt u die kwaliteit en veelzijdigheid. WOODlife geeft winkeliers een volledige garantie op haar houten vloeren.Kies voor WOODlife Om er zeker van te zijn dat U als consument ook van die garanties profiteert, zijn WOODlife vloeren alleen verkrijgbaar via geselecteerde dealers. Enkele van onze garanties en zekerheden :  minimaal 10 jaar productgarantie op onze houten vloeren  óók op vloerverwarming*  speciale maatvoeringen zijn mogelijk  breed assortiment in elke gewenste stijl * Indien gelegd conform onze legvoorwaarden op vloerverwarming
  • Multiplanken WOODlife levert zogenaamde multiplanken. Deze planken zijn opgebouwd uit een onderlaag van watervast berken multiplex, waarop een dikke toplaag is verlijmd. Multiplanken worden ook wel duoplanken of lamelplanken genoemd. Door de samengestelde opbouw hebben multiplanken veel voordelen ten opzichte van massief houten vloeren:  Multiplanken zijn tot 75% minder gevoelig voor kiervorming en kromtrekken dan massief houten planken.  Daardoor zijn onze multiplanken tevens geschikt voor op vloerverwarming.  Door de stabiliteit zijn onze multiplanken in grotere breedtes verkrijgbaar dan massief houten plankenWOODlife: een leven lang WOODlife’s multiplanken zijn verkrijgbaar in twee diktes:  16 mm dik, met een toplaag van 4 mm  21 mm dik, met een toplaag van 6 mm De slijtlaag van onze 21 mm dikke multiplanken is nagenoeg even dik als die van massief houten vloeren. Onze multiplanken kunnen ca. 5 keer worden geschuurd en gaan daarom makkelijk een leven lang mee! Overigens schuren de meeste mensen hun vloer eens in de 10 tot 15 jaar.
  • De keuze is reuzeZoveel mensen, zoveel smaken. De stijlmogelijkheden op het gebied vanhouten vloeren zijn nagenoeg eindeloos. Helaas kunnen we maar eenbeperkte selectie van die mogelijkheden aan u tonen. U kunt kiezen uit: Houtsoort: eiken, essen of Hollandse iep Sortering: het eiken is verkrijgbaar in een viertal sorteringen: lekker ruig met veel grote noesten, of liever een wat verfijndere look? De vier sorteringen worden op de volgende pagina’s nader toegelicht. Breedte: verkrijgbaar van 18 cm tot wel 30 cm breed! Afwerking: de standaard kleuren vindt u in de display bij uw dealer. De collectie wordt af en toe vernieuwd, kom dus af en toe eens kijken of er nieuwe trends zijn!Verder zijn al onze vloeren ook als reuzenvisgraat te verkrijgen.Voor de wat grotere projecten zijn ook afwerkingen op maat mogelijk. Watdacht u bijvoorbeeld van een gitzwarte vloer, of een verouderde vloer inwisselende breedtes? Informeer naar de mogelijkheden bij uw dealer.
  • Lengtes Minimaal driekwart van WOODlife’s multiplanken zijn lang: minimaal 2 meter en maximaal 2,4 meter. Maximaal een kwart van de planken is kort: minimaal 1 meter en maximaal 1,2 meter. Indien u kiest voor Hollandse iep, dan variëren de lengtes tussen 1 meter en wel 3 meter. WOODlife’s extreem brede, eiken planken van 30 cm breed, zijn overigens ook tot 3 meter lang. Sorteringen WOODlife’s eiken multiplanken zijn verkrijgbaar in 4 sorteringen: 1. Select Kleine noestjes tot maximaal 1 cm, nagenoeg geen kleurverschillen 2. Natuur Kleine noesten tot maximaal 2,5 cm, gestopte noesten tot maximaal 1 cm, lichte kleurverschillen. 3. Rustiek Middelgrote noesten tot maximaal 4 cm, gestopte noesten tot maximaal 3 cm, kleine scheuren (gestopt), kleurverschillen. 4. Robuust Grote noesten, grotere scheuren mogelijk (gestopt), grotere kleurverschillen. WOODlife’s essen en iepen multiplanken zijn verkrijgbaar in een mix-sortering. Hierin komen zowel planken voor die (nagenoeg) geen noesten hebben, maar ook planken met middelgrote en grote noesten en scheuren.
  • Eiken ‘Select’Eiken ‘Natuur’
  • Eiken ‘Rustiek’Eiken ‘Robuust’
  • CiranovaWOODlife’s multiplanken zijn afgewerkt met Ciranova parketolie.Deze op natuurlijke oliën en bijenwas gebaseerde hardwaxolie is zeerslijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Plaatselijke slijtage is eenvoudigdoor uzelf pleksgewijs bij te werken, waardoor de vloer zo goed als nieuwblijft ogen.simpel onderhoudOnderhoud aan uw WOODlife vloer is simpel.Vraag uw dealer naar het onderhoudspakket.Deze bevat: een onderhoudszeep, eenintensiefreiniger voor hardnekkige vlekken,een potje onderhoudsolie en een helderegebruiksaanwijzing.Kort gezegd bestaat het onderhoud uit regelmatig dweilen met een niet tevochtige dweil. De Ciranove onderhoudszeep voedt de beschermingslaagvan uw WOODlife vloer in tegenstelling tot gangbare schoonmaakmiddelen.Daar waar in de loop der tijd slijtage zichtbaar wordt, kunt u de vloerbehandelen met de onderhoudsolie, nadat de plek eerst is schoongemaaktmet de intensiefreiniger.
  • WOODlife’s houten vloeren zijn erg hard en splinteren niet. In combinatie met dehardwaxolie ecologische, slijtvaste Ciranova hardwaxolie die gemakkelijk plaatselijk te repareren is, is een WOODlife vloer prima geschikt voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.
  • Tips & tricks1. Wist u dat potentiële kopers van een huis eerder bereid zijn een goede prijs voor het huis te betalen als de woning een degelijke houten vloer heeft? Uit onderzoek onder 1500 kopers van onroerend goed blijkt dat meer dan de helft een hogere verkoopprijs acceptabel vindt, zolang er maar een goede houten vloer in de woning ligt. Dit staat volgens het onderzoek hoog op het voorkeurenlijstje qua inrichting, nog vóór merkapparatuur in de keuken en bad- kamer [Bron: VDP]2. Wist u dat u een houten vloer ook kunt financieren via uw hypotheek? Hypotheekrente die u betaalt over de (hypotheek)lening voor verbetering van uw eerste eigen woning (hoofdverblijf), is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting [Bron: www.nibud.nl]. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.3. Om uw vloer en uw meubelen optimaal tot hun recht te laten komen is het handig als de kleuren enigszins contrasteren. Heeft u donkere meubelen? Denk dan eens na over een essen houten vloer. Essen heeft van zichzelf een mooie, lichte kleur en een kenmerkende, levendige houtstructuur.4. Laat uw vloer leggen. Een WOODlife houten vloer is een investering in uw toekomst die het verdient om op de juiste manier te worden gelegd. Vloeren leggen is een ambacht. Uw vakman/dealer heeft de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt gelegd. Hij kan u tevens adviseren over bijzonderheden zoals: - is de dekvloer voldoende vlak, droog en sterk? - welke ondervloer is nodig? - wel of geen drempels plaatsen? - de juiste plint bij de juiste vloer5. Punten op de ‘i’ Tevens kan een echte parketteur: - uw vloer onder uw deurposten door leggen - uw leidingen, trap, vloerluik of convectorput perfect afwerken
  • Goed hout uit verantwoord beheerde Europese bossenWOODlife betrekt haar grondstoffen uitverantwoord beheerde, Europese bossen.Onze multiplanken zijn daarom op aanvraagverkrijgbaar met een zogenaamd FSC-keurmerk.Zo weet u zeker dat u goed hout in huis haalt.Meer informative over het FSC®-keurmerk vindtu op: www.fsc.org.
  • samengevat: eiken, essen en iepen multiplanken met een toplaag van 4 of 6 mm in breedtes van 18 tot wel 30 cm tot wel 75% stabieler dan massieve planken, en gaan NET zo lang mee eiken verkrijgbaar in 4 sorteringen ook vervrijgbaar als reuzenvisgraat afgewerkt met Ciranova hardwaxolie ruime keuze aan kleurafwerkingen eenvoudig te onderhouden levering met een FSC-certificaat mogelijk zowel zwevend als vast te leggen ideaal voor in appartementen waar een geluidsnorm geldt Degelijke garantie, óók op vloerverwarming Alleen verkrijgbaar via geselecteerde dealers
  • op deze pagina:eiken rustiek/robuust, 26 cm breed
  • Uw WOODlife dealer: © WOODlife flooring 2012