Site vinuri

593 views
569 views

Published on

Published in: Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
593
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Site vinuri

  1. 1. SITE-VINURIManagementul proiectelor software Oprea Cristian
  2. 2. Preliminary Design In partea incipienta de design s-a discutat cu clientul fiecare detaliu din punct de vedere al cerintelor acestuia pentru pagina web. In functie de detaliile alese de acesta se vor crea cerintele pentru produsul acestuia iar in functie de acestea se va stabili si un pret de plecare pentru crearea produsului. Dupa negocieri si discutii s-a ajuns la un pret pentru produsul finit.
  3. 3.  Inainte ca totul sa fie gata pentru a incepe crearea paginii web trebuie sa se faca in contract specificatii cu data in care produsul va fi finalizat, in caz ca aceasta data nu e respectata pot exista unele penalizari care vor fi specificate in contract. Dupa ce contractul va fi semnat de catre cele doua parti in 2 exemplare (unul pentru client si unul pentru producator) si dupa ce e achitat50% din suma totala se va incepe lucrul.
  4. 4. The Big Design Plan In aceasta etapa de dezvoltare al proiectului se vor implementa cu grija fiecare cerinta a clientului pentru a nu avea probleme in partea de verificare si validare al proiectului. Dat fiind faptul ca acest proiect nu e de dimensiuni mari , nici numarul de persoane care vor lucra la el nu va fi ridicar si anume o persoana pentru a crea pagina web si una in etapa de testare al produsului inainte ca acesta sa fie livrat la client.
  5. 5. Development of CategoryTemplates In cazul in care clientul doreste template-uri aditionale fata de cele standard El va fi nevoit sa interactioneze cu persoana ce creaza pagina web pentru a-i oferii mai multe detalii despre ce doreste in plus. In cazul in care clientul nu doreste nimic extra fata de ceea ce e standard aceasta etapa nu va mai fi prezenta.
  6. 6. Development of Interior PageContent In aceasta etapa programatorul va trebui sa aiba toate datele de la client ce doreste acesta sa le contina pagina web Si anume informatii despre:  Sortimente de vinuri  Degustari de vinuri  Istoricul si traditile vinurilor  Evenimente
  7. 7. Launch of Web Site &Testing In aceasta etapa va fi lansata pagina in executie pe un server de unde va fi testata de catre persoana din departamentul de testare Clientul va putea sa “arunce o privire asuprea produsuli ” inainte de a-l cumpara si in caz ca e nevoie sa isi spuna nemultumirea daca ceva nu ii place si programatorul sa poata schimba inainte de a vinde produsul.
  8. 8. Costuri si Timp In etapa de dezvoltare preliminara al proiectului s-au petrecut 3-4 ore In partea propriuzisa de programare s-au consumat 24 de ore (3 zile lucratoare) ce au fost echivalentul a 300 RON Partea de Testare si eventuale mici modificari a durat 16 ore(2 zile lucratoare) –au fost prezente 2 peroane (400 Ron) Total 700 Ron-cheltuieli Pret produsului 1200 RON Profit 500 RON

×