Your SlideShare is downloading. ×
Installatie UPC Veiligheidspakket
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Introducing the official SlideShare app

Stunning, full-screen experience for iPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Installatie UPC Veiligheidspakket

1,667
views

Published on

Van de pagina's over UPC op onze website worden de pagina's over het gratis veiligheidspakket van UPC het meest bekeken. …

Van de pagina's over UPC op onze website worden de pagina's over het gratis veiligheidspakket van UPC het meest bekeken.

Reden voor ComBron om de handleiding voor het installeren van het veiligheidspakket ook voor bedrijven beschikbaar te stellen die niet in ons verzorgingsgebied gevestigd zijn.


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,667
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Hoe installeer ik het UPC Veiligheidspakket? Uitgebreide uitleg hoe u hetveiligheidspakket van UPC installeert.
 • 2. Voorbereiding installatie UPC VeiligheidspakketWel doen! Niet doen!• Veiligheidspakket hier (klik) • Uw e-mail blijven ontvangen nadat u downloaden uw virusprogramma heeft• Abonnementscode klaarleggen verwijderd• Eerder virusprogramma • Internetten zonder virusprogramma verwijderen Het verwijderen van uw oudeDe abonnementscode of licentiecode veiligheidspakket doen we pas op hetheeft u als het goed is per e-mail laatste moment, zodat de computerontvangen toen u uw UPC pakket beschermt blijft. Als het programmageleverd kreeg. Zo niet, vraag deze dan verwijderd is, is uw computer nieteerst op bij bij UPC. beschermd. Pas dus goed op!
 • 3. Stap 1: Start het installatieprogramma UPC Smart Guard Ga naar de map waarin u het veiligheidspakket van UPC heeft opgeslagen na het downloaden en dubbelklik op het icoontje.
 • 4. Stap 2: Check, check, dubbelcheck!Als u zeker weet dat er geenbeveiligingssoftware meer opuw computer geïnstalleerdis, kiest u voor deinstallatietaal Nederlands enklikt u op Volgende >
 • 5. Stap 3: Voer de abonnementscode inDe abonnementscode wordt ookwel de licentiecode genoemd. Uheeft de licentiecode per e-mailvan UPC ontvangen.Vul de code in en klik op Volgende >
 • 6. Stap 4: Kies hoe u het UPC Veiligheidspakket installeertKies voor automatischeinstallatie. En klik op Volgende >(Gebruikers die stapsgewijs willen installeren, zijn gevorderdegebruikers en hebben deze handleiding niet nodig.)
 • 7. UPC Smart Guard wordt nu geïnstalleerdHet veiligheidspakket van UPCwordt nu geïnstalleerd op uwcomputer.Hierna zal uw computer opnieuwopstarten. Dit is nodig om deinstallatie volledig te maken.
 • 8. Stap 5: Ouderlijk toezicht instellenAls de computer opnieuwopgestart is, zal UPC Safe Guard uvragen om uw voorkeuren aan tegeven.Klik om te beginnen op Volgende >
 • 9. Stap 6: Wachtwoord voor ouders/beheerders instellenNadat u al uw voorkeuren heeft aangegeven,dient u een wachtwoord in te geven. Het is debedoeling dat u het wachtwoord zelf verzint enonthoudt.Het systeem heeft het over eenouderwachtwoord, maar u kunt het natuurlijkook lezen als wachtwoord voor beheerders.Als u het wachtwoord kwijt bent, is het voor UPCniet mogelijk uw wachtwoord te achterhalen.Bewaar het dus goed!
 • 10. Het veiligheidspakket van UPC is geïnstalleerd!U heeft alle stappen doorlopenen kunt op sluiten klikken.Als klant van UPC Zakelijk heeft ueen licentie voor 3 computers.Veel succes met het veilig makenvan de andere 2!
 • 11. Uw computer is beveiligd. Alle beveiligingsfuncties werken.
 • 12. Waarom deze uitleg?ComBron installeert het pakket voor klanten waarvan ze decomputers onderhoudt. Waarom dan toch deze uitleg?Van de pagina’s op onze website die over UPC gaan, wordende pagina’s over het veiligheidspakket het vaakst gevonden.Vandaar.Voor deze presentatie zijn screendumps van de website vanUPC gebruikt. Heel Nederland heeft baat bij virusvrijecomputers, dus we hebben geen enkel bezwaar als u dezepresentatie of delen van deze presentatie gebruikt omanderen uit te leggen hoe het veiligheidspakket van UPCdient te worden geïnstalleerd.
 • 13. Wat nu als u er niet in slaagthet veiligheidspakket teinstalleren?Er gaat jaarlijks veel geld verlorendoordat computers niet goed zijnbeveiligd. Als u er zeker van wilt zijndat uw bedrijfscomputers goedbeveiligd zijn, maar u wilt er zelf geenomkijken naar hebben, dan is hetraadzaam het onderhoud aanhardware en software uit te besteden.Uiteraard wil ComBron u graag uwzorgen uit handen nemen, maarmisschien heeft u liever een UPCpartner bij u in de regio.Hier kunt u kijken welke partner vanUPC in uw omgeving gevestigd is.