Nieuwsgierig aapje

1,762 views

Published on

Het nieuwsgierigste reclamebureau van Nederland

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,762
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nieuwsgierig aapje

 1. 1. www.n-aapje.nl
 2. 2. Het nieuwsgierigste reclamebureau van Nederland
 3. 3. Nieuwsgierigheid = honger. Naar meer, naar kennis. Wie niet nieuwsgierig is staat stil. De 'oermens', de aap, is de inspiratiebron van nieuwsgierig aapje. Onze basis zijn uw roots. De oerkracht van uw merk. Welkom bij nieuwsgierig aapje, het reclamebureau met oergevoel voor mens & merk.
 4. 4. Brandworld van nieuwsgierigaapje
 5. 5. Nieuwsgierig aapje maakt stevig werk. Geen werk dat vandaag leuk is en morgen passé. Geen werk dat op een woordspelinkje gebaseerd is en verder op niks. Geen werk dat prijzen wint, maar niet verkoopt. Werk waar u blij mee bent en waar wij achter staan. Nieuwsgierig aapje maakt werk dat 't doet. Zo simpel kan het zijn.
 6. 6. Nieuwsgierige feiten •  opgezet in 2008 •  9 medewerkers •  bbi 2008 500k •  gevestigd in baarn •  gespecialiseerd in merkontwikkeling, online, guerilla communicatie en themacampagnes
 7. 7. Omzetverdeling naar mediatype
 8. 8. Omzetverdeling naar werkzaamheden
 9. 9. Omzetverdeling naar branches
 10. 10. # 1 Wie levert wat? >> Klant: Wielevert.nl Opdracht: Introductiecampagne voor Wielevert.nl, de inkoopsite voor ondernemend Nederland Doelstelling: Wielevert.nl wil uitgroeien tot de online zoekmachine voor inkopend Nederland. Met de themacampagne ‘het is er wel, op Wielevert.nl’ bewees nieuwsgierig aapje dat Wielevert allround inzetbaar is voor industrie, bouw en nijverheid. Middelen: print, online, viral en direct mail
 11. 11. # 2 Ambitietest >> Klant: ISBW Opleiding & training Opdracht: Ontwikkel een themacampagne voor het gerevitaliseerde ISBW Doelstelling: nieuwsgierig aapje verhief ‘ambitie’ tot thema en ontvouwde een complete ISBW-campagne. Met een tv-spot en radiocommercial als basis en een online ambitietest en ambitiegame in de hoofdrol. 9.000 mensen deden de test op isbw.nl, bijna 25.000 studiegidsen zijn er tijdens de campagne aangevraagd.
 12. 12. 1 2 3 4 5 6
 13. 13. # 3 Johnny op de motor kap >> Klant: Content uitzendbureau Opdracht: Help onze klanten de zomer door! Doelstelling: Content zocht een ludieke, niet geforceerde manier om aan relatiebeheer te doen. Nieuwsgierig aapje charterde Johnny en zijn twee rockers, die klanten op het parkeerterrein trakteerden op onvervalste motorkap-rock’n roll. De actie liep de hele zomer en kon ook van argeloze voorbijgangers rekenen op veel bijval. Foto’s van de concerten waren voor collega’s via een speciale actie site te zien en te downloaden.
 14. 14. # 4 Urban hipness >> Klant: Sieradenmerk POLICE Opdracht: Revitaliseer het al jaren bestaande sieradenmerk Doelstelling: POLICE is dan wel Milanees van origine, de uitstraling is 100% Amerikaans; daarom stuurde nieuwsgierig aapje een team van Amerikaanse agenten de stadsstranden van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht op. De agenten deelden koffertjes uit met kortingsbonnen voor juweliers in de buurt en 1 koffertje met een retourtje New-York. Opstapel staan ook nog guerrilla modeshows. Mobiele catwalks die uit het niets opdoemen tussen winkelende mensenmassa’s. POLICE Milaan is van plan de beaches-actie uit te breiden naar andere Europese steden.
 15. 15. # 5 ZO! Magazine >> Klant: Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties [NFK] Opdracht: Introductiecampagne ZO! magazine met de pay-off ‘Zo ben ik’. Doelstelling: Aankondigen dat in april 2009 ZO! magazine gelanceerd wordt, een nieuw taboedoorbrekend publieksblad over kanker. Voor (ex)kankerpatiënten en familie, maar gericht op leven en genieten. Onderdeel van de campagne is een guerrilla actie op Utrecht CS waarbij 75 acteurs op een afgesproken moment stilstaan, hun jas uit doen, ZO! magazine tevoorschijn halen en 2 minuten in ‘freeze’ blijven staan, ZO! op de grond leggen en weer doorlopen. Doel van de campagne aandacht en abonnees.
 16. 16. Nieuwsgierig geworden?
 17. 17. www.n-aapje.nl Voor een inspirerend gesprek over de oerkracht van uw merk, belt u met Larissa Kranenburg: 035 - 548 84 90 of mail naar: larissa@n-aapje.nl

×