Cum găsești unCum găsești un
JOB?JOB?
Abordare directăAbordare directă – daca nu sunt companii– daca nu sunt companii
care...
Abordare directăAbordare directă
Pasul 1: Lista dePasul 1: Lista de
companiicompanii
1. Dacă ești liber folosește timpul p...
Abordare directăAbordare directă
Pasul 2: PrimulPasul 2: Primul
contactcontact
1. Pregătește- i din timp un speech cuț
car...
Abordare directăAbordare directă
Pasul 3: ÎntâlnireaPasul 3: Întâlnirea
1. Pregătește- i o prezentare a ta de celț1. Pregă...
NetworkingNetworking
1. Caută oameni cu care ai avut un contact1. Caută oameni cu care ai avut un contact
pe internet sau ...
Anun uri dețAnun uri deț
recrutarerecrutare
1. Urmărește companiile care fac angajări.1. Urmărește companiile care fac ang...
RecomandăriRecomandări
finalefinale
1. Ac ionează cu încredere.ț1. Ac ionează cu încredere.ț
2. Dacă ne-ai plăti pentru a ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Cum Sa Ti Gasesti Un Job

614 views

Published on

Job Connect, companie de recrutare te sprijina daca te afli in cautarea unui JOB ... www.jobconnect.ro

Published in: Career, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
614
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
352
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Cum Sa Ti Gasesti Un Job

  1. 1. Cum găsești unCum găsești un JOB?JOB? Abordare directăAbordare directă – daca nu sunt companii– daca nu sunt companii care te cauta ... poti incerca sa le cauticare te cauta ... poti incerca sa le cauti tu pe ele.tu pe ele. NetworkingNetworking – linkedin, xing, plaxo,– linkedin, xing, plaxo, contacte directe (PCR).contacte directe (PCR). Anunturi de recrutareAnunturi de recrutare – balaur.ro,– balaur.ro, magazine de job-uri on-linemagazine de job-uri on-line
  2. 2. Abordare directăAbordare directă Pasul 1: Lista dePasul 1: Lista de companiicompanii 1. Dacă ești liber folosește timpul pentru a structura tipul de companie si job ce iț se potrivesc. 2. Verifică ce se spune despre acele firme pe www.desprefirme.com. 3. Verifică de pe magazinele de job-uri când au făcut ultima angajare în departamentul INTIT de tine.Ț 4. Interesează-te dacă ai cunoștin e careț lucrează deja acolo.
  3. 3. Abordare directăAbordare directă Pasul 2: PrimulPasul 2: Primul contactcontact 1. Pregătește- i din timp un speech cuț care po i atrage interlocutorul astfelț încât să accepte o întâlnire cu tine. 2. Încearcă să ajungi la o persoană decidentă DIRECT, cum ar fi un șef de departament. 3. Focalizează-te pe rela ie mai mult decâtț spre un rezultat însemnând un JOB. 4. Nu te mul umi cu un CV aruncat pe e-ț mail.
  4. 4. Abordare directăAbordare directă Pasul 3: ÎntâlnireaPasul 3: Întâlnirea 1. Pregătește- i o prezentare a ta de celț1. Pregătește- i o prezentare a ta de celț pu in 5 minute.țpu in 5 minute.ț 2. Nu te limita în a vorbi doar despre tine,2. Nu te limita în a vorbi doar despre tine, e important să pui întrebări despree important să pui întrebări despre nevoia departamentului.nevoia departamentului. 3. Vorbește despre aspecte profesionale3. Vorbește despre aspecte profesionale care sunt importante pentru tine.care sunt importante pentru tine. 4. Stabilește o rela ie cu persoana din fa aț ț4. Stabilește o rela ie cu persoana din fa aț ț ta.ta.
  5. 5. NetworkingNetworking 1. Caută oameni cu care ai avut un contact1. Caută oameni cu care ai avut un contact pe internet sau direct pe platforme depe internet sau direct pe platforme de networking si intra din nou in legăturănetworking si intra din nou in legătură cu ei.cu ei. 2. Stabilește întâlniri cu persoane din2. Stabilește întâlniri cu persoane din agenda ta de telefon sau cu persoaneleagenda ta de telefon sau cu persoanele din căr ile de vizită ale tale.țdin căr ile de vizită ale tale.ț 3. Încearcă să î i oferi ajutorul înț3. Încearcă să î i oferi ajutorul înț momentul în care cineva la rândul săumomentul în care cineva la rândul său te ajută.te ajută. 4. Participă la evenimente de networking.4. Participă la evenimente de networking.
  6. 6. Anun uri dețAnun uri deț recrutarerecrutare 1. Urmărește companiile care fac angajări.1. Urmărește companiile care fac angajări. 2. Folosește-te și de celelalte metode2. Folosește-te și de celelalte metode când vezi un JOB care CHIAR i sețcând vezi un JOB care CHIAR i seț potrivește.potrivește. 3. Nu te limita doar la metoda asta.3. Nu te limita doar la metoda asta. 4. Folosește-le pentru anun uri nuț4. Folosește-le pentru anun uri nuț neaparat pentru articolele despreneaparat pentru articolele despre carieră.carieră.
  7. 7. RecomandăriRecomandări finalefinale 1. Ac ionează cu încredere.ț1. Ac ionează cu încredere.ț 2. Dacă ne-ai plăti pentru a căuta în2. Dacă ne-ai plăti pentru a căuta în numele tău un JOB am face acelașinumele tău un JOB am face același lucru.lucru. 3. Cere sfaturi.3. Cere sfaturi. 4. Evită forma de comunicare gen SPAM,4. Evită forma de comunicare gen SPAM, 1000 de CV-uri.1000 de CV-uri. 5. Planifică și fă un JOB (pe perioada5. Planifică și fă un JOB (pe perioada determinată) din căutarea unui JOB.determinată) din căutarea unui JOB.

×