Company vision “We spot and satisfy consumer’s lifestyle on the go”
background
The Lifestyle 21 Co., Ltd.        is a collective of talents frommultinational companies who are expertise in  brand manag...
Our clients
Innovative marketing process: • Business model                                     • Marketing strategy • Business analysi...
Services/ solutions      iOS / Android                                                - PHP / Java- iPhone 4.0 / 5.0    - ...
In the next 3 year,mobile devices will be theFIRST contact pointof consumers in reachingto your brands and services
Wouldn’t be better if only one“Communication on mobile”that can answer all those questions?“                              ...
iPad Publishing platform
iAppMag – Book shelves                         Solution:                         - Enable publisher or company that willin...
iAppMagObjective:- To celebrate 6th anniversary of magazine.Solution:- iPad application where giving the better  experienc...
iAppMagObjective:- To celebrate 6th anniversary of magazine.Solution:- iPad application where giving the better  experienc...
iAppMag - Brochure                     Objective:                     - To amplifying current publication of              ...
iPad client presentation tools                          Objective:                          -To give best experience and i...
iPad client presentation tools                          Objective:                          -To give best experience and i...
iPad presentation tools                          Objective:                          -To give support insurance sales team...
iPad application – eBook Arena                          Objective:                          -To sell book through iPad app...
iPad – Sales management                          Objective:                          - To streamline sales ordering proces...
iPhone application – Location based                  Objective:                  - With alcohol drinking communication was...
iPhone application - Personalized promotion                    Objective:                    - To provide the proactive he...
iPhone application – TV streaming                  Objective:                  - To enable Voiz Plus promoting their set-t...
iPad application – TV streaming                                  Movie on Demand       TV streaming
iPhone application – TV streaming                  Objective:                  - To enable DTAC (leading mobile operator i...
iPhone application – Rukbaan by LH                  Objective:                  - To help Land & Houses (A leading real es...
iPhone application - iAmBuddhist                  Objective:                  To educate and encourage the Thais to       ...
iPhone app – Insurance premium calculation                                     Super Rich ING
iPhone app – Advertising networks                                    No. 1 TOP download                                   ...
Thank youFor more information, please contactNathasit W. – Lifestyle directorNathasit @ TheLifestyle21.com
The lifestyle 21 company profile
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

The lifestyle 21 company profile

465 views
376 views

Published on

The Lifestyle 21 Co., Ltd.
is a mobile application solution provider
offering mobile application consulting services, User experience design, mobile interface design, application development and app marketing and distribution.

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
465
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
  • is an innovative lifestyle content provider to consumers while they are on the go through mobile devices
  • user-friendly screen designinteractive media designiPhone/iPad media designanimation designcontent managementwebmaster service
  • ภายในอีก 3 ปีข้างหน้า มือถือและเครื่องคอมพ์พิวเตอร์แบบพกพา (mobile devices)จะเป็นสื่อหลักในการสร้างแบรนด์ การสื่อสารและประสบการณ์ของแบรนด์กับผู้บริโภคและ
  • The lifestyle 21 company profile

    1. 1. Company vision “We spot and satisfy consumer’s lifestyle on the go”
    2. 2. background
    3. 3. The Lifestyle 21 Co., Ltd. is a collective of talents frommultinational companies who are expertise in brand management, journalism, digital marketing, software and system design. In order to provide and satisfy the changing consumer lifestyle through their mobile devices while they are on the go.
    4. 4. Our clients
    5. 5. Innovative marketing process: • Business model • Marketing strategy • Business analysis • Marketing communication • Concept development • Content management • Strategic planning Biz model Marketing & concept Strategy development & execution Mobile Software business & design solution • Creative design• Star Code number (*4748) • Corporate identity design• SMS / Photo / Vote • Website design• Mobile payment solution • Mobile / application design & development
    6. 6. Services/ solutions iOS / Android - PHP / Java- iPhone 4.0 / 5.0 - FBML / iFrame - Joomla- iPad 4.0 - Facebook APP - Word Press- Ginger bread 2.3 - Facebook platform - HTML 5- Honey comb 3.0- Magazine app - Fan profile retrieval - Online payment- Shopping app - Shopping/payment - Content mgt system- Content push app - VDO channel - Mobile CMS- Promo push app - Vote / Poll- Lifestyle app - Group deal
    7. 7. In the next 3 year,mobile devices will be theFIRST contact pointof consumers in reachingto your brands and services
    8. 8. Wouldn’t be better if only one“Communication on mobile”that can answer all those questions?“ ” ?
    9. 9. iPad Publishing platform
    10. 10. iAppMag – Book shelves Solution: - Enable publisher or company that willing to launch serial publication and gives customers finding their magazine at ease.
    11. 11. iAppMagObjective:- To celebrate 6th anniversary of magazine.Solution:- iPad application where giving the better experience in reading magazine where it offer VDO, Photo gallery and able to download newer issues.
    12. 12. iAppMagObjective:- To celebrate 6th anniversary of magazine.Solution:- iPad application where giving the better experience in reading magazine where it offer VDO, Photo gallery and able to download newer issues.
    13. 13. iAppMag - Brochure Objective: - To amplifying current publication of client’s 30th anniversary into iPad platform Solution: - Providing more interactive touch and feel than original printed publication
    14. 14. iPad client presentation tools Objective: -To give best experience and innovative perception to customers when first visit to site (above 40 MB) Solution: - Presenting project via iPad application - Online update sales status on daily basis - Manage zone opening
    15. 15. iPad client presentation tools Objective: -To give best experience and innovative perception to customers when first visit to site (above 40 MB) Solution: - Presenting project via iPad application - Online update sales status on daily basis - Manage zone opening
    16. 16. iPad presentation tools Objective: -To give support insurance sales team for total Thailand Solutions: - Simplified insurance premium calculation. - Pre-screening tools for part-time insurance agent.
    17. 17. iPad application – eBook Arena Objective: -To sell book through iPad application Solutions: - Simplified and newly innovative way of reading eBooks.
    18. 18. iPad – Sales management Objective: - To streamline sales ordering process - To give instant sales performance insight for sales supervisor / MGT Solutions: - Revolutionized sales order interface - Infographic driven report - Instant internal communication tool
    19. 19. iPhone application – Location based Objective: - With alcohol drinking communication was restricted, it’s a hard time for communication via mass media. Solution: - Location based push notification enable brand to communicate with customers @ the spot they want talk to customers.
    20. 20. iPhone application - Personalized promotion Objective: - To provide the proactive health precaution to all health-concern iPhone users. - To communicate with client based on their medical or health oriented preference. Solution: - Health reminder data tracking to enable hospital to offer personalized medical promotion package
    21. 21. iPhone application – TV streaming Objective: - To enable Voiz Plus promoting their set-top-box services for satellite TV by giving the right to use iPhone app watching TV and rent favorite movie Solution: - Real-time streaming TV program from satellite - VDO on-demand with payment module
    22. 22. iPad application – TV streaming Movie on Demand TV streaming
    23. 23. iPhone application – TV streaming Objective: - To enable DTAC (leading mobile operator in TH) promoting movie on demand and Live stream TV Solution: - Real-time streaming TV program from satellite - VDO on-demand with payment module - Customer profile and payment history
    24. 24. iPhone application – Rukbaan by LH Objective: - To help Land & Houses (A leading real estate developer in Thailand) better communicating with their prospect and home owners. Solution: - Location-based communication system for customization message for particular customers/prospects.
    25. 25. iPhone application - iAmBuddhist Objective: To educate and encourage the Thais to understand Dhamma by giving activities and help locating of activities near by them together with lessons for learning.
    26. 26. iPhone app – Insurance premium calculation Super Rich ING
    27. 27. iPhone app – Advertising networks No. 1 TOP download in entertainment within 72 hours
    28. 28. Thank youFor more information, please contactNathasit W. – Lifestyle directorNathasit @ TheLifestyle21.com

    ×