Obvion hypotheken case NR6, online

267 views
173 views

Published on

R6 verzorgde een strategie voor de structurele online aanwezigheid van Obvion.

Meer weten over NR6? Kijk op www.nr6.nl

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
267
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Obvion hypotheken case NR6, online

  1. 1. < home CONSUMENTEN ZOEKEN HUN EIGEN WEG HOE ZORG JE DAT IE NAAR JOUW MERK LEIDT?
  2. 2. UITDAGING In deze tijd stappen consumenten voorbereid een winkel binnen, óók bij de hypotheekadviseur. Hoe kun je als hypotheekverstrekker én indirect-seller consumenten helpen met informatie over het afsluiten van een eerste hypotheek en inspelen op hun behoeften in de oriëntatiefase?
  3. 3. INZICHT Van dromen tot wonen. De customer journey van een huizenkoper gaat niet over één nacht ijs. Tijdens deze periode is een hypotheek een high interest product, echter niet alle informatie is tijdens alle stappen in het proces even interessant en eenvoudig te begrijpen. Door te weten op welk moment Obvion een relevante rol kan spelen en de juiste content via het juiste kanaal kan aanbieden, kunnen we echt toegevoegde waarde bieden.
  4. 4. OPLOSSING NR6 hielp Obvion nog meer te denken vanuit de consument en ontwikkelde een strategie voor haar structurele online aanwezigheid. Zo kan het merk op een relevante wijze de dialoog aangaan met haar (potentiële) klanten op o.a. web, mobiel en social media kanalen.
  5. 5. HYPOTHEKEN IN HET KORT Een gebruikersvriendelijke en interactieve animatie over het aankopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Inzetbaar op verschillende platformen + een handige tool voor de adviseur ter ondersteuning van zijn gesprek.. Bekijk hem online
  6. 6. CORPORATE WEBSITE In lijn met de campagne rond “hypotheken met een geweten”. www.obvion.nl
  7. 7. RESULTATEN ‘’Onze adviseurs zijn zeer tevreden over Hypotheken in het kort. De tool helpt hen bij de verkoopgesprekken omdat op heel simpele wijze wordt uitgelegd hoe het werkt bij de aankoop van een huis en het afsluiten van een hypotheek.’’

×