Thoughts2Vision Werving & Selectie

357 views
302 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
357
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Thoughts2Vision Werving & Selectie

 1. 1. , opgericht in 2006, is een adviesbureau in werving & selectie. Gevestigd in het zuidenwesten van het land is ons werkgebied geheel Nederland. Wij richten ons op het werven van IT professionals. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en de IT branche, beschikken over een goed onderhouden relatienetwerk en zijn vertrouwt met de wereld van een IT professional.
 2. 2. staat voor vertrouwen. Een persoonlijke relatie gebaseerd op vertrouwen met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Op basis van een wederzijds vertrouwen trachten wij te zoeken naar een match tussen kandidaat en opdrachtgever.
 3. 3. staat voor plezier. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten enthousiast en gemotiveerd zijn. Wij zoeken voor onze kandidaten dan ook altijd een werkgever die past bij hun persoonlijke karaktereigenschappen en ambitie. “Plezier in je werk” is ons motto!
 4. 4. is professioneel en discreet.Voor de werving van kandidaten beschikken wij over een goed onderhouden relatienetwerk en maken gebruik van online netwerken van professionals, online vacaturebanken en mond-tot-mond reclame, waarbij discreet te werk gaan.
 5. 5. zoekt kandidaten op maat. Kandidaten worden geselecteerd op hun kennis en ervaring en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn geïnteresseerd in de kandidaten als personen, hun wensen en eisen, ambities en visie en maken hierbij gebruik van de levenservaring en mensenkennis van onze adviseurs.
 6. 6. is persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat onze adviseurs persoonlijk kennis maken met onze opdrachtgevers. Bij voorkeur vindt een eerste kennismaking plaats op locatie, waarbij onze adviseurs in de gelegenheid worden gesteld kennis te maken met de opdrachtgever, hun bedrijf en de bedrijfscultuur. Samen met de opdrachtgever stellen onze adviseurs een zoekprofiel op basis van de vacature.
 7. 7. biedt kandidaten op maat aan. Een opdrachtgever krijgt alleen die kandidaten aangeboden, waarvan wij denken dat deze gekwalificeerd en geschikt zijn, passen in de bedrijfscultuur, hun ambitie past bij het loopbaanperspectief die de opdrachtgever biedt en hun wensen enigszins in overeenstemming zijn met salarisindicatie en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 8. 8. bemiddelt tussen opdrachtgever en kandidaat. De verschillende gesprekken zullen met de kandidaat en de opdrachtgever afzonderlijk worden geëvalueerd, waarbij onze adviseurs de belangen van beide parijen behartigen. Onze adviseurs wensen in de gehele sollicitatieprocedure te worden betrokken en wensen te worden geïnformeerd over de inhoud van een eventuele aanbieding.
 9. 9. begeleidt. Onze adviseurs volgen de kandidaat de gehele sollicitatieprocedure nauwgezet op de voet. Nadat een kandidaat en opdrachtgever een arbeidsovereenkomst zijn aangegaan, zullen onze adviseurs op regelmatige basis de relatie onderhouden aangaande de bemiddeling om te toetsen of de match daadwerkelijk een juiste is geweest.
 10. 10. biedt onze opdrachtgevers voordeel. U krijgt kandidaten op maat en bespaart zo veel tijd en energie, waarbij u zich kunt blijven concentreren op uw dagelijks werk. Arbeidsbemiddeling in de IT is een vak: ons vak!
 11. 11. is betaalbaar en staat garant voor kwaliteit. Wij bieden u onze werving & selectie diensten op basis van “no cure, no pay”aan, tegen een vast, zeer scherp tarief aan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!
 12. 12. staat garant voor kwaliteit. Wij bieden garantie op een bemiddeling, die gelijk is aan een proeftijd. Mocht een kandidaat de proeftijd, ongeacht de reden, niet doorstaan, dan ontvangt u geen factuur!

×