Povesti pt viitor ..refacut cu slide spatiu

1,099 views
1,033 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,099
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
343
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Povesti pt viitor ..refacut cu slide spatiu

  1. 1. “Cartile sunt prietenii cei mai linistiti si constanti,consilierii cei mai accesibili si intelepti si profesorii cu cea mai multa rabdare” Charles Eliot Charles Eliot
  2. 2. “Povesti Pentru Viitor”
  3. 3. NoiSuntem o echipa de tineri voluntari, membri ai Young Professionals Academy Editia a 4a, proiect implementat si sustinut de Young Proffesionals Club – organizatie non-guvernamentala si non-profit, ce actioneaza in domeniul dezvoltarii personale si profesionale a tinerilor
  4. 4. Misiunea noastra… …un proiect de responsabilitate sociala cu scopul amenajarii unui spațiu de recreere si lectura in cadrul centrului de plasament Sf. Nicolae, din Sectorul 1, Bucuresti. Mai exact, vrem sa il transformam dintr-un spatiu lipsit de vitalitate, in:- O Biblioteca ce va permite copiilor sa - O sala vazuta ca Un spatiu de patrunda in lumea tainica a povestilor. recreere, ce le va stimula inteligenta si creativitatea … sau un atelier de creatie pentru desen ori pentru desfasurarea altor activitati educative si artistice.
  5. 5. Pentru ca:Drepturile copiilor sunt … o lege:• Copiii au dreptul de a primi o educatie care sa le permita dezvoltarea, in conditii nediscriminatorii, a aptitudinilor si personalitatii lor (art. 47).• Copiii au dreptul de a beneficia de un nivel de trai care sa le permita dezvoltarea fizica, mintala, spirituala, morala si sociala. (art. 45)Asadar, copiii au dreptul la ingrijiri medicale, dreptul la asistenta sociala precum si drepturi de dezvoltare ca dreptul la EDUCATIE, si dreptul la JOACA.Vrem sa contribuim cu ceea ce ii poate ajuta sa creasca si sa se dezvolte frumos de la an, la an. Pe langa hrana, prieteni, ei au nevoie de locuri de joaca, de muzica si de povesti, sau alte lucruri care sa le stimuleze mintea, abilitatile si aptitudinile.
  6. 6. Ne place sa credem in “Povesti pentru Viitor”• Ne dorim sa atragem aceasta categorie defavorizata de copii, spre cunoastere, lectura si informare.• Prin dotarea cu carti, reviste educative, enciclopedii, dvd-uri, cd- uri, carti de colorat, doua calculatoare performante, si alte materiale informative, copiii se pot pregati si informa in conditii mai bune si de actualitate. Materialele obtinute, vor fi folosite pentru organizarea activitatilor de ocupare a timpului liber, intr-un mod atractiv si educativ a acestor copii instituționalizați.• Prin folosirea mijloacelor si metodelor atractive de lucru, acest spatiu va reusi sa contribuie la cresterea calitatii ingrijirii şi protectiei copiilori ce au fost privati de educatia primita de la proprii parinti.
  7. 7. Ne place sa credem ca povestile au un happy end…Te invitam sa te implici alaturi de noi, daruind acestor copii, carti, jocuri ori jucarii care sa le dezvolte imaginatia pentru viitor, cel tarziu pana in 10 Aprilie 2012.Cu alte cuvinte ne ajuti sa le dam sansa sa isi condeieze singuri, propria ‘poveste pentru un viitor de poveste’.Tuturor copiilor trebuie sa li se asigure satisfacerea nevoilor de baza, nu numai pentru supravietuire si protectie, ci si pentru a-si dezvolta personalitatea, talentele, abilitatile mentale si fizice. Date de contact: Anita Sorescu – anita.sorescu@yahoo.com 0766247694, Project Manager: Campania “Povesti pentru viitor”
  8. 8. Si-am incalecat pe-o sa… Cu multumiri, Young Proffesionals Academy Ed. IV

×