Redaktør på dds.dk - hvad skal du vide, tænke på og gøre?

735 views

Published on

For udvalg, arbejdsgrupper m.m. Få viden om hvilke muligheder dds.dk har for at kommunikere til spejderledere og hvordan du kommer igang.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
735
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
24
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Redaktør på dds.dk - hvad skal du vide, tænke på og gøre?

 1. 1. Redaktør på dds.dk Hvad skal jeg vide, tænke på og gøre?
 2. 2. 1. Styr på kommunikationen? 2. Områder på dds.dk 3. Vælg en indholdstype 4. Fyld indhold i (tekst, billede, video og lir) 5. Hvor kan jeg få mere hjælp?
 3. 3. Inden du lægger noget på dds.dk har du selvfølgelig styr på målgruppen, dit budskab om dit fantastiske tilbud og hvorfor nogen skal vide noget om det. 1. Styr på kommunikationen? Har du tilfældigvis ikke det, så se slideshowet “Få styr på kommunikationen”.
 4. 4. Du har også fuldstændig styr på formålet med dds.dk:-) 1. Styr på kommunikationen? Har du tilfældigvis ikke det, så se slideshowet “Kort introduktion til dds.dk”. ★ Spejderlederen bliver inspireret i sit spejderarbejde ★ Spejderarbejdets elementer skal være tilgængelige online, og når spejderlederen har brug for det ★ Spejderlederen skal ikke være i tvivl om, at alle har mulighed for at udvikle sig i DDS
 5. 5. dds.dk består af... 2. Områder på dds.dk
 6. 6. dds.dk består af... 2. Områder på dds.dk
 7. 7. ★ dds.dk består af aktiviteter, arrangementer og kurser som inspirerer ★ dds.dk består af værktøjer og information, når spejderlederen har brug for det ★ Uddannelse, aktiviteter, hytter og gruppeliv er primære menupunkter, spejderlederen kan udvikle sig 2. Områder på dds.dk
 8. 8. Du skal nu vælge indholdstype og det bliver altså lidt langhåret... 3. Vælg en indholdstype
 9. 9. 3. Vælg en indholdstype ★ Opret en tekstside, når du har noget statisk indhold ★ Opret en kursusside, når du har et kursus ★ Opret en nyhed, når du noget aktuelt at fortælle ★ Opret en hytteside, når du har en hytte, center, lejrplads ★ Opret en formular, når brugeren skal indtaste noget ★ Opret en aktivitet, når du har en god spejderide ★ Opret et arrangement, når der sker noget ★ Opret en sektionsforside, når noget indhold er så fyldig at det kan stå alene fx en kampagne. ★ Opret en tråd i debatten når du undrer dig eller vil dele noget med andre spejderledere ★ Opret et banner/kampagne når du vil fremhæve noget interessant
 10. 10. Hvordan kommer du igang? 4. Fyld indhold i
 11. 11. Husk at give dit indhold et sted at være i menuen eller på en af sektionssiderne 4. Fyld indhold i
 12. 12. 4. Fyld indhold i Er du ikke med i Podio, send Jesper Jepsen en mail via thekitchenboss@gmail.com. Måske har nogle ansvar for der, hvor du vil lægge dit indhold - se overblik over indhold og ansvar i Podio og kontakt dem
 13. 13. På Webjuntaen i Podio finder du videotutorials for hver indholdstype. 4. Fyld indhold i Er du ikke med i Podio, send Jesper Jepsen en mail via thekitchenboss@gmail.com.
 14. 14. På Webjuntaen i Podio finder du videotutorials hvordan vi griber billeder an. 4. Fyld indhold i Er du ikke med i Podio, send Jesper Jepsen en mail via thekitchenboss@gmail.com.
 15. 15. På Webjuntaen i Podio finder du videotutorials for hvordan du lægger video ind eller anden form for embed fx et slideshow. 4. Fyld indhold i Er du ikke med i Podio, send Jesper Jepsen en mail via thekitchenboss@gmail.com.
 16. 16. Du finder faktisk alt på Webjuntaen i Podio. Her kan du også stille spørgsmål, undre dig eller dele din viden. 5. Hvor kan jeg få mere hjælp? Er du ikke med i Podio, send Jesper Jepsen en mail via thekitchenboss@gmail.com.
 17. 17. Du kan også altid kontakte ★ Formand for webudviklingsgruppen Jesper Jepsen - thekitchenboss@gmail.com ★ Webkonsulent Lotte Lund Larsen - lla@dds.dk ★ Kommunikationskonsulent Peter Tranevig - pt@dds.dk ★ Formidlingskonsulent Tine Lind - tl@dds.dk 5. Hvor kan jeg få mere hjælp?
 18. 18. Lavet af: Lotte Lund Larsen Webkonsulent lla@dds.dk 23 11 80 49

×