Your SlideShare is downloading. ×
  • Like
Jeopardy
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply
Published

 

Published in Business , Technology
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
218
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
9
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide
  • Welcome to Jeopardy!
  • Please choose a category
  • Math for $100
  • Math for $200
  • Math for $300
  • Math for $400
  • Science for $100
  • Science for $200
  • Science for $300
  • Science for $400
  • Social Studies for $100
  • Social Studies for $200
  • Social Studies for $300
  • Social Studies for $400
  • Language Arts $100
  • Language Arts $200
  • Language Arts $300
  • Language Arts $400
  • Thank you for playing

Transcript

  • 1. Bryan KellyBryan Kelly 1
  • 2. Social Language Math Science Studies Arts $100 $100 $100 $100 $200 $200 $200 $200 $300 $300 $300 $300 $400 $400 $400 $400Bryan Kelly 2
  • 3. Math $100 7 times 1 gives you this answer Answer: 7Bryan Kelly 3
  • 4. Math $200 The answer of 6 times 4 gives you this? Answer: 24Bryan Kelly 4
  • 5. Math $300 Dividing 21 by 3 gives you this number Answer: 7Bryan Kelly 5
  • 6. Math $400If you divide 72 by 9, this is your answer Answer: 8Bryan Kelly 6
  • 7. Science $100 There are this many planets in the Solar System Answer: 8Bryan Kelly 7
  • 8. Science $200When the moon appears to be a bright circle, it is in this phase Answer: Full MoonBryan Kelly 8
  • 9. Science $300 An animal that hunts and eats other animals Answer: PredatorBryan Kelly 9
  • 10. Science $400 Many animals appear to sleep when they do this each winter Answer: HibernateBryan Kelly 10
  • 11. Social Studies $100 This city is the capitol of the United States Answer: Washington DCBryan Kelly 11
  • 12. Social Studies $200All working Americans pay theseto provide government services Answer: TaxesBryan Kelly 12
  • 13. Social Studies $300 The type of trade used between the settlers and the English Answer: BarteringBryan Kelly 13
  • 14. Social Studies $400 She refused to give up her seat on a bus for a white man Answer: Rosa ParksBryan Kelly 14
  • 15. Language Arts $100A person who writes about theirown life is writing a(n) _______ Answer: AutobiographyBryan Kelly 15
  • 16. Language Arts $200This part of speech is also called an “action word” Answer: VerbBryan Kelly 16
  • 17. Language Arts $300 You use this to find the definition of a word Answer: DictionaryBryan Kelly 17
  • 18. Language Arts $400 The time and place of a story is called the ___________ Answer: SettingBryan Kelly 18
  • 19. Thank you for playing 3rd grade Jeopardy. I hope you enjoyed it and you did well.Bryan Kelly 19