De Gouden
Televizier-Ring 2014	
‘De Nederlandse Oscar’
De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld
tot een event van grote allure en grandeur. Dit j...
EXPOSURE & BEREIKCIJFERS
Televisie
Online
Social Media
Print
Event
De meest prestigieuze televisieprijs wordt dit jaar op ...
Wekenlange media-aandacht,
tv-exposure, een miljoenenpubliek,
omvangrijk internet-traffic en
grote communities op social m...
Profiteer mee van wekenlange
media-aandacht!
PAKKET GOUD	 						
Televisie
•	Billboard voor en na rechtstreekse televisie-uitzending
	 (2,5 seconden voor/na. ‘Dit even...
PAKKET ZILVER(beschikbaar voor 2 sponsoren)
OnlinePosities beschikbaar voor 2 sponsoren. Banners rouleren gedurende 3 maan...
PAKKET BRONS(themaverkiezingen)
OnlineGedurende 1 maand
•	Takeover Run of Site en stemsite
	 (Takeover bestaat uit: skin, ...
PAKKET DIAMANT					
			
Televisie
•	Billboard voor en na rechtstreekse televisie-uitzending
	 (2,5 seconden voor/na. ‘Dit ...
Pluspakketten:
meer exposure + meer voordeel
Goud+
= Pakket Goud + 5x Pakket Brons
Brutto pakketwaarde: 	 350.000 euro
Sam...
Pakket Goud 	 € 240.000
Pakket Zilver 2x 	 € 170.000
Subtotaal: 	 € 410.000
Korting à 15% 	
Totaal: 	 € 350.000
2 jaar à 1...
Exposure voor uw merk tijdens
hét Nederlandse televisie-spektakel
van het jaar
De uitzending trok in 2013
1,7 miljoen kijk...
Billboard op tv
vóór en na de uitzending
Televisie
Televizier.nl/ring
700.000
UNIEKE BEZOEKERS
Televizier.nl/ring
4,4 MILJOEN
PAGEVIEWS
Televizier.nl/stem
500.000
STEMMEN
On...
Homepage Takeover
Online
Homepage Takeover
Online
Takeover televizier.nl/ring
Online
Billboard
Online
Video to Halfpage ad
Online
+
Video to Halfpage ad na inklappen
Online
Advertorial
➜
Online
Facebook-app
Social Media
Genomineerden bekend!
Zien en gezien worden daar gaat het om!
Nieuwsbrief 3
De stembus is gesloten, maar ”Maak het mee in ...
Nieuwsbrief
Online
Banner Mobiel
Mobiel
Print: 1,2 miljoen contacten
Print
Print
Advertentie themaverkiezing in blad
Print
Unieke zichtbaarheid
voor uw merk
Media-event
Entreepoort rode loper
Media-event
Vermelding rode loper
Media-event
Goodiebag
Media-event
Optioneel: tailormade uitingen
Media-event
Wordt u de grote winnaar van de
Gouden Televizier-Ring 2014?
Media-event
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Televizier-Ringverkiezing 2014

373 views
301 views

Published on

Word (hoofd)sponsor van de razend populaire Gouden Televizier-Ring!

Televisie
De meest prestigieuze televisieprijs wordt dit jaar op 16 oktober uitgereikt.
De rechtstreekse televisie uitzending op Nederland 1 begint om 20.30 uur. Met een billboard bereikt u bijna 2 miljoen mensen. Daarnaast is er in de aanloop veel media aandacht waarop u kunt anticiperen. In 2013 heeft RTL Boulevard gedurende de gehele stemperiode aandacht besteed aan de genomineerden en de verkiezingen.

Online
Op Televizier.nl komt uw merk binnen een positief Umfeld in contact met consumenten die alles willen weten over televisie. Televizier.nl richt zich op Nederlandstalige programma’s: amusement, series, soaps en films. In september zorgt de verkiezing voor hoge bezoekcijfers. Televizier spreekt met haar site mannen en vrouwen aan (50%/50%) in de leeftijd van 25-39 jaar. Exposure mogelijkheden bestaan uit homepage take overs, billboards, rectangles, en interstitials. De stemsite Televizier.nl/Ring is de hele maand september operationeel. Via deze stemtool kan de bezoeker stemmen in alle categorieën. De stemoproep wordt meegenomen in de nieuwsbrief van Televizier die vier keer per jaar door ruim 400.000 personen wordt ontvangen. De stemmers komen vooral uit de Randstedelijke gebieden, hebben hogere inkomens en er stemmen meer vrouwen dan mannen.

Social Media
In 2013 is er bij de Televizier-Ringverkiezing veelvuldig gebruik gemaakt van de verschillende Social Media kanalen. Zo was het gemakkelijk om je stem te delen met vrienden via Facebook, en Twitter en hier een persoonlijke boodschap bij te plaatsen. Exposure mogelijkheden bestaan uit vermelding op Facebook, Twitterpagina takeover tijdens de gehele stemperiode en ‘mede mogelijk gemaakt door’ vermelding na het uitbrengen van de stem.

Print
Met zowel advertenties als redactionele artikelen worden in Televizier, Avrobode en TVFilm zo’n 1,2 miljoen mensen bereikt.

Event
Het event brengt uw merk onder de aandacht bij zo’n 500 BN’ers. Het geeft zichtbaarheid op de rode loper waar de media volop aanwezig zijn, Look & Feel van de goodiebag en een mogelijkheid uw producten voor en na de uitreiking op unieke wijze te presenteren. Wordt u de grote winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2014? Kijk voor meer informatie op http://bindinc-adverteren.nl/page/nieuwsdetail/780/Gouden%20Televizier-Ringverkiezing%202014/

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
373
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Televizier-Ringverkiezing 2014

 1. 1. De Gouden Televizier-Ring 2014 ‘De Nederlandse Oscar’
 2. 2. De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde televisieprijs in de Koninklijke entourage van theater Carré voor de 49ste maal uitgereikt. Naast de enorme uitstraling van hét Nederlandse televisie-gala van het jaar, creëert de Gouden Televizier-Ring tijdens de stemperiode binnen alle mediatypen een enorme community. Naar de rechtstreekse televisie-uitzending van de ‘Nederlandse Oscar’ keken in oktober 2013 maar liefst 1,7 miljoen mensen. Daarnaast had Televizier.nl zo’n 700.000 unieke bezoekers en ruim 4,4 miljoen pageviews. Op de stemsite werden vorig jaar ruim 500.000 stemmen uitgebracht en ook de aandacht via social media groeit jaarlijks. Uitstraling en bereik maken van de Gouden Televizier-Ring een Tripple-A-merk. De sponsorpakketten in dit voorstel zijn gebaseerd op een crossmediale koppeling van de rechtstreekse televisie-uitzending met een krachtige online en printcampagne tijdens de stemperiode en een unieke zichtbaarheid tijdens het event. Dit genereert een krachtige media-mix waarmee u zich op onderscheidende wijze profileert.
 3. 3. EXPOSURE & BEREIKCIJFERS Televisie Online Social Media Print Event De meest prestigieuze televisieprijs wordt dit jaar op 16 oktober uitgereikt. De rechtstreekse televisie-uitzending op Nederland 1 begint om 20.30 uur. Met een billboard bereikt u bijna 2 miljoen mensen. Daarnaast is er in de aanloop veel media-aandacht waarop u kunt anticiperen. In 2013 heeft RTL Boulevard gedurende de gehele stemperiode aandacht besteed aan de genomineerden en de verkiezingen. Op Televizier.nl komt uw merk, binnen een positief Umfeld, in contact met consumenten die alles willen weten over televisie. Televizier.nl richt zich op Nederlandstalige programma’s: amusement, series, soaps en films. In september zorgt de verkiezing voor hoge bezoekcijfers. Televizier spreekt met haar site mannen en vrouwen aan in de leeftijd van 25-39 jaar. Exposure-mogelijkheden bestaan uit homepage takeovers, billboards, rectangles, en interstitials. De stemsite Televizier.nl/Ring is de hele maand september operationeel. Via deze stemtool kan de bezoeker stemmen in alle categorieën. De stemoproep wordt meegenomen in de nieuwsbrief van Televizier die vier keer per jaar door ruim 400.000 personen wordt ontvangen. De stemmers komen vooral uit de Randstedelijke gebieden, hebben hogere inkomens en er stemmen meer vrouwen dan mannen. In 2013 is er bij de Televizier-Ringverkiezing veelvuldig gebruikgemaakt van de verschillende Social Mediakanalen. Zo was het gemakkelijk om je stem te delen met vrienden via Facebook en Twitter, en hier een persoonlijke boodschap bij te plaatsen. Exposuremogelijk- heden bestaan uit vermelding op Facebook, Twitterpagina-takeover tijdens de gehele stemperiode en ‘mede mogelijk gemaakt door’-vermelding na het uitbrengen van de stem. Met zowel advertenties als redactionele artikelen worden in Televizier, Avrobode en TVFilm zo’n 1,2 miljoen mensen bereikt. Het event brengt uw merk onder de aandacht bij vrijwel heel bekend Nederland. Het geeft zichtbaarheid op de rode loper waar de media volop aanwezig zijn, een mogelijkheid uw producten voor en na de uitreiking op unieke wijze te presenteren en de Look & Feel van de goodiebag te bepalen.
 4. 4. Wekenlange media-aandacht, tv-exposure, een miljoenenpubliek, omvangrijk internet-traffic en grote communities op social media. Exclusieve troef in relatiemarketing: Neem uw klant mee naar hét tv-evene- ment van het jaar waar praktisch heel bekend Nederland aanwezig is. Cross-mediaal event. Het hele jaar door exposure-mogelijkheden. Laat uw merk schitteren!
 5. 5. Profiteer mee van wekenlange media-aandacht!
 6. 6. PAKKET GOUD Televisie • Billboard voor en na rechtstreekse televisie-uitzending (2,5 seconden voor/na. ‘Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door…’) OnlineGedurende 3 maanden • Takeover op homepage + stemmodule + televizier.nl/ring (Takeover bestaat uit: skin, leaderboard en rectangle) • Video to halfpage ad of billboard op homepage +televizier.nl/ring (frequency cap:1) • Advertorial: Run of Site • Facebook (in app): 1 maand • Deelname in alle nieuwsbrieven (4x) Mobiel • Banner op homepage + televizier.nl/ring • Banner op stemmodule Print • 3 x 1/1 pagina Avrobode + 4x spotje • 3 x 1/1 pagina Televizier + 4x spotje • 2 x 1/1 pagina TVFilm + 2x spotje Event • Vermelding op de rode loper • Vermelding op entreepoort rode loper • (item in de) goodiebag • Privé-loge (12 zitplaatsen): tv-opname + toegang tot afterparty • 20 extra toegangskaarten: tv-opname + toegang tot afterparty 200.000 euro Optionele extra’s: • Event: Decoratie in Carré (waaiers, ballonnen) • Print: outserts • Online: Stembanners
 7. 7. PAKKET ZILVER(beschikbaar voor 2 sponsoren) OnlinePosities beschikbaar voor 2 sponsoren. Banners rouleren gedurende 3 maanden. * • Takeover op televizier.nl/nieuws en /ringnieuws (Takeover bestaat uit: skin, leaderboard en rectangle) • Advertorial: Run of Site • Gesponsorde poll (in overleg) • Facebook (in app): 1 maand • Deelname in alle nieuwsbrieven (4x) Mobiel • Banner bij nieuws • Advertorial Print • 2 x 1/1 pagina Avrobode + 2x spotje • 2 x 1/1 pagina Televizier + 2x spotje • 1 x 1/1 pagina TVFilm + 1x spotje Event • ½ loge (6 zitplaatsen) • 4 extra toegangskaarten • Item in de goodiebag • Vermelding op rode loper 2x 75.000 euro *) Bij 1 sponsor met 1 zilver-pakket: geen roulerende banners. 1,5 maanden online Bij 1 sponsor met 2 zilver-pakketten: geen roulerende banners, 3 maanden online
 8. 8. PAKKET BRONS(themaverkiezingen) OnlineGedurende 1 maand • Takeover Run of Site en stemsite (Takeover bestaat uit: skin, leaderboard en rectangle) • Advertorial: Run of Site • Gesponsorde poll Run of Site (in overleg) • 3x wekelijkse nieuwsbrief + 3x Nieuwsbrief Televizierpanel Mobiel • Banner (Run of Site + stemmodule) Print • 1 x 1/1 pagina Televizier + 2x spotje 15.000 euro per keer 60.000 euro gedurende een heel jaar (5x)
 9. 9. PAKKET DIAMANT Televisie • Billboard voor en na rechtstreekse televisie-uitzending (2,5 seconden voor/na. ‘Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door…’) OnlineGedurende 3 maanden • Takeover op homepage + stemmodule + televizier.nl/ring (Takeover bestaat uit: skin, leaderboard en rectangle) • Video to halfpage ad of billboard op homepage + televizier.nl/ring (frequency cap:1)* • Advertorial: Run of Site • Facebook (in app): 1 maand • Deelname in alle nieuwsbrieven (4x) Mobiel • Banner op homepage + televizier.nl/ring + bij nieuws • Banner op stemmodule + advertorial Print • 5 x 1/1 pagina Avrobode + 6x spotje • 5 x 1/1 pagina Televizier + 6x spotje • 3 x 1/1 pagina TVFilm + 3x spotje Event • Vermelding op de rode loper • Vermelding op entreepoort rode loper • Branding goodiebag + item in de goodiebag • Privé-loge (12 zitplaatsen): tv-opname + toegang tot afterparty • ½ loge (6 zitplaatsen): tv-opname + toegang tot afterparty • 24 extra toegangskaarten 350.000 euro
 10. 10. Pluspakketten: meer exposure + meer voordeel Goud+ = Pakket Goud + 5x Pakket Brons Brutto pakketwaarde: 350.000 euro Samen voor: 245.000 euro Diamant+ = Pakket Diamant + 5x Pakket Brons Brutto pakketwaarde: 520.000 euro Samen voor: 400.000 euro Zilver+ = Pakket Zilver 2x Brutto pakketwaarde: 170.000 euro Samen voor: 150.000 euro 30% korting 25% korting 10% korting
 11. 11. Pakket Goud € 240.000 Pakket Zilver 2x € 170.000 Subtotaal: € 410.000 Korting à 15% Totaal: € 350.000 2 jaar à 10% € 315.000 3 jaar à 15% € 298.000 PAKKET DIAMANT+ Diamant + 5x Themaverkiezing € 520.000 Korting à 25% Totaal: € 400.000 2 jaar à 10% korting € 360.000 3 jaar à 15% korting € 340.000 PAKKET DIAMANT Pakketwaarde: € 22.000 Korting à 30% Totaal: € 15.000 PAKKET BRONS+ 5x Themaverkiezing € 110.000 Korting à 45% Totaal: € 60.000 PAKKET BRONS Themaverkiezing Pakketwaarde: € 85.000 Korting à 10% Totaal: € 75.000 PAKKET ZILVER+ 2x pakket zilver € 170.000 Korting à 10% Totaal: € 150.000 PAKKET ZILVER Pakketwaarde: € 238.000 Korting à 15% Totaal: € 200.000 Goud 2 jaar à 10% korting € 180.000 Goud 3 jaar à 15% korting € 170.000 PAKKET GOUD+ Goud + 5x Themaverkiezing € 350.000 Korting à 30% Totaal: € 245.000 Goud + 5x Themaverkiezing 2 jaar à 10% korting € 205.000 3 jaar à 15% korting € 193.000 PAKKET GOUD Alle bovengenoemde bedragen zijn vóór bureaukorting
 12. 12. Exposure voor uw merk tijdens hét Nederlandse televisie-spektakel van het jaar De uitzending trok in 2013 1,7 miljoen kijkers Televisie
 13. 13. Billboard op tv vóór en na de uitzending Televisie
 14. 14. Televizier.nl/ring 700.000 UNIEKE BEZOEKERS Televizier.nl/ring 4,4 MILJOEN PAGEVIEWS Televizier.nl/stem 500.000 STEMMEN Online
 15. 15. Homepage Takeover Online
 16. 16. Homepage Takeover Online
 17. 17. Takeover televizier.nl/ring Online
 18. 18. Billboard Online
 19. 19. Video to Halfpage ad Online +
 20. 20. Video to Halfpage ad na inklappen Online
 21. 21. Advertorial ➜ Online
 22. 22. Facebook-app Social Media
 23. 23. Genomineerden bekend! Zien en gezien worden daar gaat het om! Nieuwsbrief 3 De stembus is gesloten, maar ”Maak het mee in Carré!” Nieuwsbrief Online
 24. 24. Nieuwsbrief Online
 25. 25. Banner Mobiel Mobiel
 26. 26. Print: 1,2 miljoen contacten Print
 27. 27. Print
 28. 28. Advertentie themaverkiezing in blad Print
 29. 29. Unieke zichtbaarheid voor uw merk Media-event
 30. 30. Entreepoort rode loper Media-event
 31. 31. Vermelding rode loper Media-event
 32. 32. Goodiebag Media-event
 33. 33. Optioneel: tailormade uitingen Media-event
 34. 34. Wordt u de grote winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2014? Media-event

×