• Like
1 Hyrje Ne Financa 5
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

Published

 

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
No Downloads

Views

Total Views
2,405
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
32
Comments
1
Likes
1

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Leksion 1
  Hyrje ne Financa 5
  Pergatiti: MSc.RudinaLipi
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 2. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0
  Informacioni që ofron shërbimi i kontabilitetit rregullisht është i saktë, por shpesh vuan nga mungesa e freskisë së duhur dhe shumellojshmeria.
  Me futjen e informatikës ky moment kapercehet plotësisht pasi kompjuterizimi i kontabilitetit mundëson regjistrimin e informacionit kontabël dhe njëkohesisht perpunimin e tij shpejt e saktë, duke sjellë kështu ndryshime rrënjësore dhe epërsi të dukshme
  kontroll të plote të gjendjes se biznesit tuaj:
  ndjekja e arkes dhe bankes
  ndjekja e furnitoreve dhe klienteve
  kontroll i magazinave dhe prodhimit (nese keni)
  ndjekja e detyrimeve me shtetin
  ndjekje e kostos etj…
  29/07/2010
  2
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 3. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0
  shpejtësi:
  minimizim i kohës së përpunimit
  saktësi:
  minimizim i gabimeve
  imazh:
  paraqitje moderne - profesionale për biznesin Tuaj.
  29/07/2010
  3
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 4. Klientet e Financa 5.0
  29/07/2010
  4
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 5. Klientet e Financa 5.0
  29/07/2010
  5
 • 6. Klientet e Financa 5.0
  29/07/2010
  6
 • 7. Hyrja ne Financa 5.0
  Fillimisht instalohet programi i Financa 5
  Instalimi realizohet ose ketu tek ne ne zyrat tona ose ne Tirane pra Infosoft SD
  Cmimi i instalimit te programit Financa 5 eshte njelloje si ne Tirane dhe ketu ne zyrat tona
  Edhe nese do te keni probleme me programin me pas ne realizojme mirembajtjen e tij dhe ju paguani te njejten tarife sikur do te shkonit ne Tirane.
  29/07/2010
  7
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 8. Parametrat e kompiuterit tuaj per te instaluar Financa 5
  150 MHz e lart.
  32 MB ( megabytes ) RAM (random access memory); Rekomandohet 64 MB e lart.
  Windows 9x, Windows ME, Windows NT 4.0 , Microsoft Windows 2000, Windows XP.
  Minimumi 50MB hapsire te lire ne HardDisk.
  Perpara se te blini nje kompiuter per te instaluar me Financa 5, keshillohuni me Ne.
  29/07/2010
  8
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 9. Hyrja ne Financa 5.0
  Taniqeprogramieshteinstaluarklikojmembiinkonen e Financa5
  Japimperdoruesin ADMIN dhepasword ADMIN
  29/07/2010
  9
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 10. 29/07/2010
  10
  Financa5.0
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 11. Modulet e Financa 5.0
  FINANCA 5.0 funksionon ne trajte modulare. Modulet me te rendesishme te programit jane:
  Arke
  Banke
  Blerje
  Shitje
  Inventar
  Liber i Madh.
  29/07/2010
  11
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 12. Kjo eshte paraqitja e Financa 5.0
  29/07/2010
  12
 • 13. Klikojme mbi Liber i madh dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  13
 • 14. Klikojme mbi Arka dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  14
 • 15. Klikojme mbi Banka dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  15
 • 16. Klikojme mbi Shitje dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  16
 • 17. Klikojme mbi Blerje dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  17
 • 18. Klikojme mbi Inventar dhe shohim ne qender
  29/07/2010
  18
 • 19. Kush jane komandat e menuve
  29/07/2010
  19
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 • 20. Komandat tek Skedar jane:
  29/07/2010
  20
 • 21. Klikojme tek Raport dhe shohim
  29/07/2010
  21
 • 22. Klikojme tek Celje
  29/07/2010
  22
 • 23. Klikojme tek Ndihme
  29/07/2010
  23
 • 24. Klasat e planit kontabel
  29/07/2010
  24
 • 25. KLASA 1
  29/07/2010
  25
 • 26. KLASA 2
  29/07/2010
  26
 • 27. KLASA 3
  29/07/2010
  27
 • 28. KLASA 4
  29/07/2010
  28
 • 29. KLASA 5
  29/07/2010
  29
 • 30. KLASA 6
  29/07/2010
  30
 • 31. KLASA 7
  29/07/2010
  31
 • 32. KLASA 8
  29/07/2010
  32
 • 33. FALEMINDERIT
  29/07/2010
  33
  http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany