Ayurvidhi anadvidhi-aharvidhi
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Ayurvidhi anadvidhi-aharvidhi

on

 • 457 views

Ayurveda is de wetenschap en de kennis van het leven gezien ayus leven betekent in het sanskriet en veda een wetenschap of kennis van iets. Het hindoïsme is gebaseerd op een fundamentele filosofie ...

Ayurveda is de wetenschap en de kennis van het leven gezien ayus leven betekent in het sanskriet en veda een wetenschap of kennis van iets. Het hindoïsme is gebaseerd op een fundamentele filosofie van karma & dharma, die is ingedeeld in vier veda's arthveda, samveda, yaurveda en rigveda. Daarna zijn er nog andere versies van deze kennis, upnishidas genaamd. Om deze kennis te vergemakkelijken wordt dit uitgelegd als upvedas. Een van deze upvedas staat bekend als ayurveda die verder wordt vereenvoudigd als charaka samhita en sushruta samhita. De kennis binnen deze veda's wordt als veel ouder beschouwd dan de vedische periode. Eigenlijk wordt hij beschouwd als holistische kennis, een kennis die kwam van de almachtige. Hierdoor worden de veda's dan ook beschouwd als universeel.

Ayurvidhi is bijgevolg een formule van het leven. In deze formule zijn er verschillende methodes uitgelegd om de essentie van het leven te bereiken. In de hindoestische filosofie is Sattva, Sanskriet sattva / zuiverheid letterlijk het bestaan / de werkelijkheid, het meest ijle van de drie guna's in Samkhya: sttvika "zuiver",rjasika "DIM" en tmasika "donkere".
http://ayurvidhi.be/nl/wat-is-de-betekenis-van-ayurvidhi

Statistics

Views

Total Views
457
Slideshare-icon Views on SlideShare
457
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
2
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Ayurvidhi anadvidhi-aharvidhi Ayurvidhi anadvidhi-aharvidhi Presentation Transcript

  • en noemt deze de Dosha’s; Vata, Ayurvidhi is bijgevolg een formule van hetAyurvidhi Pitta en Kapha en combinaties hiervan. De dosha’s bestaan uit 5 elementen: alle leven. In deze formule zijn er verschillende methoden uitgelegd om de essentie van het leven te bereiken.Sohal’s Nature Care Vata : ether (ruimte) en lucht, het principe van beweging. AnandaVidhi AharaVidhi Yoga Pancha Ayurveda: De wetenschap van Pitta : vuur en water, het principe Karma Sanaha Sawedena Specerijen / het leven. India’s grote Rishi’s van energie en transformatie. Kruide Jayotish Indian Astrologie (zieners) hebben de kennis over Kapha : water en aarde, het de fundamentele basis van de principe van stabiliteit en menselijke geest en lichaam structuur. duizenden jaren geleden als De verhouding van deze eerste beschreven in een elementen in ons lichaam (altijd gestructureerd en duidelijk een koppeling van 2) bepalen systeem en noemde dit onze constitutie, onze natuur. Ayurveda. Ayurveda erkent drie Alles, tot op cel niveau, is types persoonlijke constitutie’s opgebouwd uit deze elementen. Door deze elementen zijn we als mens in voortdurende interactie met de wereld om ons heen. Daarom gaat de Ayurveda ervan uit dat het beter is eerst het lichaam en huid gezond te krijgen door middel van goede voeding, massage, verzorging eventueel ademhalingsoefeningen, yoga en ten meeste Meditatie. Bent u een Vata, Pitta, of een Kapha type? Phone: +32 491 222 062 +32 (0)59 44 83 72 Kom naar Ayurvidhi om to Nieuwpoortsesteenweg 517 bepalen. 8400 Oostende, België ayurvidhi@gmail.com www.ayurvidhi.be 5% van de winst van Ayurvidhi zal 5% van de winst van Ayurvidhi zal gebruikt worden voor het goede gebruikt worden voor het goede doel. doel.
  • Ayurvidhi Sohal’s Nature Care massage,Chakra massage :Massage gezoend voedsels. Die kan groenten van 7 chakra’s, Nadi massage zijn, linsen zijn, vruchten zijn, Voetenmassage, Handenmassage spasrijnen of kruiden zijn. Volgens Nekmassage, Poeder massage : Ayurveda voeding kan Satwik, Massage met kruiden poeder. Anada vidhi is een collectief naam Rajaski of Tamsmik zijn. Wat we Spacrijen / Kruiden een van de best voor verschilende meditatie technicken dat man kan gebruiken eten dat we worden. Dus vraag en smaklijk deel van ayurveda is om bewuste te zijn. Die alle Ayurvidhi wat passte bij uw voor kruiden. Hier zijn 6 soort van methoden zijn baseerde op Jappa, Tappa en Karma theorien van eten volgens uw type. smaken zoals zoet, zout, bitter enz. Snatan Dharma. Dat word gedaan Sanaha is ayurvedische massage zo Door deze saken we krijgen door verschilende Yantra, Mantra en Tantra zo als als Abhyanga, Marma massage verschilende effecten op onze  Adamhaling oefeningen Rug massage, Hoofdmassage, lichame. Een kruid kun warme of  Nadi shudhi  Concentratie oefeningen (ud)garshan : massage met zijden koud zijn volgen zijn energie.  Tratka handschoenen, udvartanam : Jyotish (Indian astrologie) is  Visualizaties massage met peelende olie-pasta basierde op vedische texten die zijn  Klanken schalen  Aura en Chakra aangezichtsmassage : met masker & meer dan 5000 jaar oud. Het is de Ahara Vidhi is een gid lijn voor massages, ubtan : lichaamsmasker + moeder van moderen astronomie.5% van de winst van Ayurvidhi zal 5% van de winst van Ayurvidhi zalgebruikt worden voor het goede gebruikt worden voor het goede 5% van de winst van Ayurvidhi zaldoel. doel. gebruikt worden voor het goede doel.