MOBIL MEGOLDÁSOK INGATLANÜGYNÖKSÉGEKNEK
Az Attrecto Zrt. az egyik legnagyobb okostelefon
szoftverfejlesztő vállalat Közép-Kelet Európában.
Cégünk három részleggel...
2009-es alapítása óta Attrecto olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint az Audi Hungária Motor Kft,
T-Mobile Magyarország,...
OTTHON CENTRUM (OC)

A legnagyobb magyar ingatlanügynökség

Attrecto négy alkalmazást fejlesztett az OC-nak
2013-ban
1. In...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Ügynököknek

Az alkalmazás segítségével az OC
ingatlanügynökei az új ügyfelek és új
ingatlanok adatait tu...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Beküldetlen ingatlanok

Beküldetlen ingatlanok
Ezek az adatlapok helyileg vannak elmentve a táblagépen/ok...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Hasonló ingatlanok

Az alkalmazás hasonló ingatlanokat ajánl megnézésre az
ügynök és ügyfelei számára.
A ...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Hasonló ingatlanok térkép

• Kék vonalak 500 méteres zónákat jelölnek
• Narancssárga cseppek mutatják az ...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Új ingatlan rögzítése

gomb hasonló ingatlanokat nyit meg
gomb a beküldetlen ingatlanok adatlapját
nyitja...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Új ingatlan rögzítése

• A típus mező csak lakóingatlan esetén
tölthető ki
• Legördülő lista segíti az üg...
INGATLAN RÖGZÍTŐ
Új ingatlan rögzítése

Képek
• A fényképre történő sima kattintásra az adott kép teljes
képernyős méretbe...
ÚTVONAL TERVEZŐ

Az útvonal tervező alkalmazás az
ingatlanügynök munkáját segíti a napi útvonal
összeállításában, különöse...
ÚTVONAL TERVEZŐ

Adatlap
Az adatlap funkció a vásárló és az ingatlan adatainak
rögzítésében segíti az ügynököt.

A navigác...
ÚTVONALTERVEZŐ
Új pont

• A fejlécre kattintva átnevezhető az útvonal

•

gombra kattintva a beállításokmenüpont érhető el...
ÚTVONALTERVEZŐ
Útvonaltervek

• Az útvonalhoz új ingatlant regisztrációs szám vagy cím
alapján tud hozzáadni az ügynök

• ...
ÚTVONALTERVEZŐ
Ingatlan

Az adatlap minden fontos adatot és részletet közöl az
ingatlanról.
A felhasználó képeket is nézeg...
Hívás és SMS rögzítő

INI egy ingatlanügynökségek által használt CRM
rendszer. Attrecto fejlesztette a hívás és SMS

rögzí...
INGATLAN KERESŐ

Kiterjesztett valóság (Augmented Reality)

Az alkalmazás megmutatja a
környéken található eladó
ingatlano...
INGATLAN KERESŐ

Kiterjesztett valóság (Augmented Reality)

•

Az ingatlanokra kattintva több
adat jelenik meg róluk egy
b...
Attrecto szigorúan szabályozza a munkatársai okostelefon választását: mindegyikük kap egyet, de
egyiküknek sem lehet ugyan...
Használt technológiák
Android

Unity

iOS

Autodesk Softimage

Windows Phone 7 - 8

3ds Max

Windows 8

Adobe

PHP, Zend F...
Használt technológiák

User Experience design
AR
NFC
Sensor signal processing
Social media integration

Build process auto...
Projektek
Bugzi

MEMOPONT
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Mobil megoldások ingyatlanügynökségeknek by Attrecto

269 views

Published on

4 app-ból álló csomag az ingatlanpiacnak
- Ingatlaninformáció regiszter alkalmazás
- Útvonaltervező, a napi látogatások optimális tervezéséhez
- Hívás és SMS napló
- Kiterjesztett Valóság app, az ügyfelek számára, hogy megnézhessék a közelükben fellelhető ingatlanokat

Published in: Real Estate
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
269
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
51
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mobil megoldások ingyatlanügynökségeknek by Attrecto

 1. 1. MOBIL MEGOLDÁSOK INGATLANÜGYNÖKSÉGEKNEK
 2. 2. Az Attrecto Zrt. az egyik legnagyobb okostelefon szoftverfejlesztő vállalat Közép-Kelet Európában. Cégünk három részleggel rendelkezik: mobil stratégiai tanácsadás Miután megismerjük ügyfelünk fő céljait és elemezzük a meglévő kommunikációs csatornáit, meghatározzuk és szegmentáljuk a tervezett mobil stratégia célcsoportjait és ezekhez funkciószetteket párosítunk. Megvizsgálva a lehetséges technológiai megoldásokat akár egy többéves mobil stratégiai tanulmányt készítünk ügyfelünk számára. Kiemelt ügyfeleink egyedi fejlesztési szolgáltatások Egyedi fejlesztéseink cége értékteremtési folyamatának számos részébe bekapcsolódhat. Termelési, belső- és értékesítési folyamatai hatékonyabbá és modernebbé válnak. Az Attrecto nem egyszerűen alkalmazásokat készít, igény esetén komplex rendszereket tervezünk és fejlesztünk az adatbázis oldaltól a mobilos frontendekig. kulcsrakész mobil megoldásaink Komplex és költséghatékony mobil megoldások széles választékát kínáljuk kis- és nagyvállalatok számára. Kulcsrakész megoldásainkkal gyorsan mobilizálhatja vállalkozását. InstApp keretrendszerünk továbbá gyors és költséghatékony mobil megoldást kínál 5 munkanapon belül fesztiválok, konferenciák, kiállítások és rendezvények számára.
 3. 3. 2009-es alapítása óta Attrecto olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint az Audi Hungária Motor Kft, T-Mobile Magyarország, Vodafone Magyarország, Siemens Magyarország, SAP Magyarország és a Magyar Vöröskereszt. Norvégiai partnerünkön kereszeztül népszerű alkalmazást fejlesztettünk a legnagyobb norvég állatkertnek és kalandparknak is. Vállalatunk fejlesztő csapatát 25 fő alkotja, legtöbbjük rendelkezik kereszt-platform fejlesztői képességekkel. A fejlesztő csapat munkáját konzulensek, marketing és értékesítési szakamberek és grafikusok segítik. A Silicone Völgyben (USA), 2010-ben megrendezett Snaptic Challenge-n elért sikeres eredménynek (2. és 4. helyezés 246 regisztrál versenyző közül), és a www.helloandroid.com fejlesztői portál üzemeltetésének köszönhetően gyorsan világszerte ismertté vált az okostelefon alkalmazás fejlesztő iparágban az Attrecto Smartphone Solutions név.
 4. 4. OTTHON CENTRUM (OC) A legnagyobb magyar ingatlanügynökség Attrecto négy alkalmazást fejlesztett az OC-nak 2013-ban 1. Ingatlan rögzítő alkalmazás ügynököknek, akik az ingatlan adatait tudják táblagép vagy okostelefon segítségével regisztrálni az adatbázisba (GPS/cím, ügyfél adatai, képek, stb.). 2. Útvonal tervező ügynököknek, hogy minél több ingatlant tudjanak megnézni egy nap alatt, és menedzsereknek, hogy nyomon tudják követni az ügynökök tevékenységét. 3. Hívás és SMS rögzítő 4. Kiterjesztett valóság (Augmented Reality) Ingatlan kereső alkalmazás megmutatja a vásárlóknak a környezetükben lévő eladó ingatlanokat.
 5. 5. INGATLAN RÖGZÍTŐ Ügynököknek Az alkalmazás segítségével az OC ingatlanügynökei az új ügyfelek és új ingatlanok adatait tudják közvetlenül a központi adatbázisba regisztrálni, többek között a címet, képeket, további részletes információkat az ingatlanról és környezetéről. Az alkalmazás listázza az összes hasonló ingatlant, amiket a térképen is megjelenít.
 6. 6. INGATLAN RÖGZÍTŐ Beküldetlen ingatlanok Beküldetlen ingatlanok Ezek az adatlapok helyileg vannak elmentve a táblagépen/okostelefonon és feltöltésre várnak. A mentés gombra kattintva az alkalmazás feltölti az eddig beküldetlen, de elmentett ingatlan adatlapokat a szerverre. A feltöltést követően az ingatlanok néhány percen belül elérhetővé válnak az OC honlapján, és a felhasználók számára is kereshetővé válnak.
 7. 7. INGATLAN RÖGZÍTŐ Hasonló ingatlanok Az alkalmazás hasonló ingatlanokat ajánl megnézésre az ügynök és ügyfelei számára. A cím melletti jelölő négyzetet kijelölve a térkép megjeleníti a kiválasztott ingatlanokat.
 8. 8. INGATLAN RÖGZÍTŐ Hasonló ingatlanok térkép • Kék vonalak 500 méteres zónákat jelölnek • Narancssárga cseppek mutatják az ingatlan helyét • Felhasználók a térképen nagyítani és kicsinyíteni is tudnak • A narancs színű cseppekre kattintva előhívhatjuk az ingatlan adatlapját egy előugró ablakban
 9. 9. INGATLAN RÖGZÍTŐ Új ingatlan rögzítése gomb hasonló ingatlanokat nyit meg gomb a beküldetlen ingatlanok adatlapját nyitja meg gomb elmenti az adatlapot és elküldi az adatokat a szervernek. Ha mentés nélkül indítja el a felhasználó a navigációt, akkor egy előugró ablakban figyelmezteti a program a mentésre. Helymeghatározás gomb megnyomása után az alkalmazás meghatározza az aktuális GPS koordinátákat. Az irányítószám megadásával a város sor automatikusan hozzáadásra kerül.
 10. 10. INGATLAN RÖGZÍTŐ Új ingatlan rögzítése • A típus mező csak lakóingatlan esetén tölthető ki • Legördülő lista segíti az ügynököt az adatok gyorsan és egyszerűen történő rögzítésében • A részletes méreteknél egy sor kitöltése után egy új üres sor jelenik meg, így teszőleges számú sor hozzáadható, illetve egy típusból is tetszőleges számú felvehető • A sorokat törölni is lehet
 11. 11. INGATLAN RÖGZÍTŐ Új ingatlan rögzítése Képek • A fényképre történő sima kattintásra az adott kép teljes képernyős méretben jelenik meg • A fényképre történő hosszú kattintással törölhető az adott kép • A kamera ikon megnyomásával készíthető új fotó (elindul a készülék fényképező alkalmazása) • Galériából is lehet képet választani és feltölteni • Fénykép készítése vagy kiválasztása után az adatok fülön opcionális leírás és megnevezés társítható a képhez
 12. 12. ÚTVONAL TERVEZŐ Az útvonal tervező alkalmazás az ingatlanügynök munkáját segíti a napi útvonal összeállításában, különösen akkor, amikor több ingatlant szeretne megmutatni a lehetséges vásárlóknak. Funkciók: • Új pont hozzáadása: A lista új címekkel bővíthető • Frissítés: A szerver újratölti a képernyőt amikor szükséges • Befejezett útvonal: Az útvonalat teljesítette az ügynök • Beállítások
 13. 13. ÚTVONAL TERVEZŐ Adatlap Az adatlap funkció a vásárló és az ingatlan adatainak rögzítésében segíti az ügynököt. A navigáció indítása gomb külső térkép alkalmazást indít el, ami segíti az ingatlanhoz való eljutást. Beállítások A beállításoknál további szűrő feltételeket állíthat be az útvonaltervezésben. Az ügynök rögzítheti az ingatlannál eltöltött időt.
 14. 14. ÚTVONALTERVEZŐ Új pont • A fejlécre kattintva átnevezhető az útvonal • gombra kattintva a beállításokmenüpont érhető el • gombbal új pont adható a térképhez • Az alkalmazás mutatja a becsült hátralévő időt az ingatlanig • Az ügynök módosíthatja a tervben az ingatlanok látogatási sorrendjét • Ha az ügynök bejelentkezik egy pontra, akkor szürkére változik az ingatlan sorszáma
 15. 15. ÚTVONALTERVEZŐ Útvonaltervek • Az útvonalhoz új ingatlant regisztrációs szám vagy cím alapján tud hozzáadni az ügynök • Az alkalmazás a korábbi útvonalakat is tárolja • Új listát létrehozni a gomb megnyomásával lehet • A frissítés gombra kattintva a listák és adatok szinkronizálásra kerülnek a szerverrel, így azok a szerveroldalon is szerkeszthetőek, létrehozhatóak lesznek
 16. 16. ÚTVONALTERVEZŐ Ingatlan Az adatlap minden fontos adatot és részletet közöl az ingatlanról. A felhasználó képeket is nézegethet az ingatlanről és térképen is megtudja tekinteni. A gombra való kattintással az ingatlan ügyviteli rendszerbeli adatlapjának url-jét nyitja meg az alkalmazás egy böngészőben.
 17. 17. Hívás és SMS rögzítő INI egy ingatlanügynökségek által használt CRM rendszer. Attrecto fejlesztette a hívás és SMS rögzítő alkalmazást Android platformra. Minden rögzített hívás és szöveges üzenet szinkronizálható a CRM rendszerrel. Üzenetek, hívás időpontok és időtartamok a háttérben futó alkalmazással kerülnek felvételre.
 18. 18. INGATLAN KERESŐ Kiterjesztett valóság (Augmented Reality) Az alkalmazás megmutatja a környéken található eladó ingatlanokat az okostelefon kameráján keresztül. Az ingatlanok a kijelzőn kivetítve jelennek meg AR használatának köszönhetően. Környéken található ingatlanok A keresési távolságot csuszkával lehet szabályozni.
 19. 19. INGATLAN KERESŐ Kiterjesztett valóság (Augmented Reality) • Az ingatlanokra kattintva több adat jelenik meg róluk egy buborékban • Az azonosítószámra kattintva böngészőben megnyílik az ingatlan adatlapja az oc.hu oldalon Az ügynök neve mellett lévő megfelelő ikonra kattintva azonnali hívás indítható vagy szöveges üzenet küldhető • Videó a kereső működéséről: http://www.youtube.com/watch?v=uPgrQsIBzbg&feature=youtu.be •
 20. 20. Attrecto szigorúan szabályozza a munkatársai okostelefon választását: mindegyikük kap egyet, de egyiküknek sem lehet ugyanolyan készüléke. Ennek a szabálynak köszönhetően a cég munaktársainak több mint 35 különböző tesztkészülék áll a rendelkezésére megteremtve a tökéletes teszt környezetet, ami bug-mentes alkalmazásokban mutatkozik meg. A programkód minősége a legfontosabb számunkra, műszaki alapelveknek megfelelően a legújabb technológiákkal ipari megoldásokat fejlesztünk ügyfeleinknek.
 21. 21. Használt technológiák Android Unity iOS Autodesk Softimage Windows Phone 7 - 8 3ds Max Windows 8 Adobe PHP, Zend Framework AIR JQuery Flash HTML5 Photoshop Jenkins Illustrator Amazon Web Services Premiere Windows Azure After Effects
 22. 22. Használt technológiák User Experience design AR NFC Sensor signal processing Social media integration Build process automation Mapping • GoogleMaps • Open Street Map • Nokia Maps • Apple Maps Webservice technologies Cloud computing
 23. 23. Projektek Bugzi MEMOPONT

×