Prezentacija palic 2012

376 views
314 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
376
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prezentacija palic 2012

 1. 1. Inteligentna Reklama RETARGET
 2. 2. Šta je to RETARGET Retarget je nova usluga kontekstualne reklamne mreže Etarget. Nasuprot klasičnom kontekstualnom reklamiranju on je namenjen osobama koji su prethodno posetili Vaš sajt. Vaši posetioci imaju osnovno znanje o vašim proizvodima ili uslugama.
 3. 3.  Retarget je kontekstualno reklamiranje čiji je cilj da privuče ljude koji su prethodno posetili Vaš sajt. Glavni razlog za investiranje u ovakvu vrstu reklame jeste veliki broj posetilaca Vašeg sajta koji nisu naručili proizvod ili uslugu ali su bili veoma blizu da to učine Pošto posetioci napuste Vaš sajt, Vaše reklame će početi da im se pojavljuju u celoj mreži partnerskih portala. Ako im priđete na pravi način, veća je verovatnoća za kupovinom.
 4. 4. Za šta se koristi Retarget Znamo da kupaci dobro razmisle pre nego što se odluče za kupovinu, akciju/konverziju. Ponekad je potrebno da prođu dani ili nedelje da ta odluka sazri. Prema istraživanjima čak 98% posetilaca napuste sajt pre nego što naruče proizvod ili uslugu.
 5. 5.  Retarget je ovde kako bi podsetio potencijalne kupce na Vaše proizvode i usluge sve dok ne odluče da ih poruče ili da saznaju više o njima.
 6. 6.  Zahvaljujući našem medijskom prostoru možete pronaći više od 90% Srba koji su na internetu. Takoreći gde god surfuju, bićete sa njima!
 7. 7. Kako funkcioniše Retarget Generisanje koda Postavljanje Retarget koda na vaš sajt Vaši potencijalni klijenti će posetiti vaš sajt. Putem usluge Retarget registrovaćemo njihovu posetu.
 8. 8.  Kada potencijalni korisnici napuste vaš sajt, Vaše reklame će početi da im se pojavljuju na više od 350 sajtova na srpskom internetu. Oni korisnici koje i dalje zanima vaša ponuda, kliknuće na Vaš oglas i vratiće se na Vaš sajt. Korisnici koje ne zanima Vaš oglas, neće kliknuti na isti i oglas će se prikazati beslatno.
 9. 9. Kako se koristi Retarget Dovoljno je imati samo jednu registraciju u Etargetu. Možete koristiti samo Retarget ili u kombinaciji sa Etarget kontesktualnim reklamama. Ukoliko ste zadovoljni posećenošću Vašeg sajta, možete početi sa korišćenjem Retargeta. Ovako ćete biti sigurni da će se ljudi, koji su prethodno posetili Vaš sajt, vratiti.
 10. 10. Kome je namenjen Retarget  Brand kampanja  Povećanje posećenosti, novi posetioci putem Etarget-a.  Retarget, odnosno podsećanje korisnika da se registruju i otvore račun u banci
 11. 11. Fantastična konverzija
 12. 12. Kako postaviti Retarget Ukoliko ste prethodno registrovani na Etarget, prijavite se na Vaš nalog sa detaljima prijave Nakon što ste pristupili, kliknite na “Aktiviraj Retarget” i kreirajte reklamu, koja će biti prikazana samo osobama koje su prethodno posetile Vaš sajt.
 13. 13. Aktiviranje Retargeta
 14. 14.  Nakon što ste kreirali Vašu reklamu, podesite cenu za klik. Povećanjem cene povećaćete stopu prikazivanja Vaše reklame u poređenju sa konkurencijom.
 15. 15.  Pošto ste sačuvali reklamu sistem će generisati jedistveni kod. Morate ga uneti na Vaš sajt
 16. 16. Uspešna aktivacija Retargeta Od ovog trenutka Vaša retargeting kampanja je aktivirana. Možete uraditi detaljnija podešavanja klikom na “Postavljanje retargetinga” Standardno trajanje Retargetinga jeste 30 dana. Mogućnost podešavanja trajanja Retargetinga
 17. 17. Hvala Vam na pažnji Vlastimir Čobrda prodaja@etarget.rs

×