Recticel Insulation - Eurowall spouwisolatie

299 views

Published on

Published in: Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
299
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Recticel Insulation - Eurowall spouwisolatie

  1. 1. De ultradunne spouwisolatie, door de natuur geïnspireerd.
  2. 2. Stap 1: De inspiratiebron...
  3. 3. Stap 2: Het denkwerk...
  4. 4. Het resultaat: Eurowall®, de ultradunne spouwisolatie. 3 4 de ultradunne spouwisolatie, klaar voor lage energiewoning en passiefhuis 2 matte bekleding: bescherming tegen cement uniek tand- en groefkliksysteem 5 stevig en vormvast 1 glanzende, reflecterende zijde voor nog betere isolatie 6 levenslange duurzaamheid Eurowall® spouwisolatie, door de natuur geïnspireerd. De natuur is voor onze product innovators een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zo ontwikkelden ze Eurowall®, een perfect isolerende, duurzame en ultradunne spouwisolatie. 1 Dankzij de lambda-isolatiewaarde van 0,023 W/mK kunt u ultradun isoleren. Het resultaat: een perfecte isolatie en meer woonruimte. 2 De glanzende bekleding aan de buitenmuurzijde zorgt voor extra reflectie (emissie). Hierop is nu ook standaard een handig rasterpatroon voorzien om de plaats voor de spouwankers gemakkelijker te bepalen. 3 De matte bekleding tegen de binnenmuur biedt extra alkali (cement)bestendigheid. 4 Nieuw tand- en groefkliksysteem: met deze verbinding aan de vier zijden van de isolatieplaat voorkomt u energieverliezen en bevordert u de winddichtheid. 5 Stevig en vormvast: de harde en vormvaste isolatieplaten uit duurzaam materiaal vermijden verzakkingen en koudebruggen. 6 Levenslang: de hierboven opgesomde voordelen bieden een levenslange duurzaamheid.
  5. 5. Eurowall®: de ultradunne spouwisolatie, met levenslange duurzaamheid. Nog efficiënter met het Borgh-verankeringsysteem. Om het beste uit Eurowall® spouwisolatie te halen, kiest u voor de Borgh-verankering. Dit unieke systeem is geschikt voor verschillende gemetselde muurtypes. Maar het grote voordeel is dat de spouwankers pas worden aangebracht vlak voordat het buitenspouwblad wordt opgetrokken. Zo verlopen de werken veel sneller en efficiënter. Bovendien vermijdt u met dit systeem schade aan de isolatieplaten. Extra pluspunten: + klaar voor passiefhuis + de lichte platen zijn makkelijk te versnijden, te plaatsen en te verankeren + zelfs bij een verhoogd isolatiepeil volstaat de standaard spouwbreedte 1 2 3 + de enige harde isolatieplaten in polyurethaan met een Keymark-kwaliteitslabel + ATG-gekeurd + geen irritatie bij plaatsing Boor het gat. 4 Sla het spouwanker in. Plaats de plug en de isolatieschotel. 5 Het spouwanker is bevestigd. Plaats het spouwanker. 6 Buig het spouwanker. + plaatswinst, ook in passieve huizen met de strengste isolatienormen
  6. 6. Eurowall®: de ultradunne spouwisolatie Net zoals alle andere producten van Recticel® Insulation, biedt Eurowall® u een uiterst duurzame en efficiënte isolatie. Daar staan verschillende onafhankelijke keurmerken garant voor. Maar wat Eurowall® helemaal uniek maakt, is hoe dun deze stevige en vormvaste isolatieplaten met harde kern zijn. De plaatsing verloopt bovendien erg makkelijk dankzij het nieuwe tand- en groefkliksysteem en de tijdbesparende Borgh-verankering. Nog iets: met Eurowall® geniet u met 0,023 W/mK van een uiterst goede lambda-isolatiewaarde. Zo houdt u de warmte binnen en de te hoge energiefacturen buiten. NIEUW! Rectitape® Gebruik Rectitape® isolatietape voor het perfect afplakken van de Eurowall® isolatieplaten en zo een goede winddichtheid te garanderen. TECHNISCHE KENMERKEN • warmtegeleidingscoëfficiënt λD: volgens EN 12667: 0,023 W/mK • volumegewicht in de kern: circa 30 kg/m3 • emissiecoëfficiënt: 0,1 (in een ongeventileerde spouw) • tand- en groefkliksysteem aan de 4 zijden bekleding Gasdicht meerlagencomplex van kraftpapier en metaalfolies waarvan één zijde reflecterend en met rasterpatroon AFMETINGEN Standaard: 600 mm x 1200 mm Dikte: 30 → 100 mm op voorraad Tand en groef rondom ATTESTEN ATG/H707 | ATG 2481 | CTG 138 | Keymark 001-BK-514-0004-0017-W012 NORMERING De productie van deze isolatieplaten is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000 PRODUCTION WEVELGEM DE WAARDEN VAN RECTICEL® INSULATION. WE ISOLEREN PERFECT ELKE WONING VAN ONDER TOT BOVEN. KWALITATIEF: Recticel Insulation beantwoordt aan verschillende strikte kwaliteitsnormen en beschikt daarvoor over de nodige attesten. Bovendien heeft Recticel Insulation als enige producent van harde isolatieplaten in polyurethaan een ‘Keymark’, een kwaliteitslabel dat waarborgt dat alle declaraties op het CE-label de werkelijke waarden zijn. Een extra zekerheid! Zekerheid en service: Recticel Insulation heeft jarenlange ervaring met isolatieplaten voor de woningbouw en zoekt steeds verder naar de verbetering van details. Daarnaast biedt Recticel Insulation u degelijk advies en de nodige ondersteuning via een uitgebreid verkoopteam. Meer info: www.recticelinsulation.be De volledige technische documentatie is verkrijgbaar op aanvraag, maar kan ook geraadpleegd worden op onze website. Voor meer info of een verdeler in uw buurt, surf naar www.eurowall.be Recticel Insulation Tramstraat 6 8560 Wevelgem Tel. +32(0)56 43 89 43 Fax +32(0)56 43 89 29 eurowall@recticel.com 02/2011 Duurzaam: Recticel Insulation heeft respect voor mens en natuur. Daarom zien we er steeds nauwlettend op toe dat de productie en verwerking van onze producten op een milieuvriendelijke manier gebeurt. Net zoals al onze producten, is Eurowall® gemaakt om een leven lang mee te gaan. Waarom risico’s nemen?

×