• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
The Schedule of ITC Course
 

The Schedule of ITC Course

on

  • 473 views

 

Statistics

Views

Total Views
473
Views on SlideShare
470
Embed Views
3

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 3

http://theworldinyourclassroomthroughpjbl.blogspot.com 3

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    The Schedule of ITC Course The Schedule of ITC Course Document Transcript

    •   MONDAY  09:30 – 10:00 Welcome, registration and getting to know the participants 10:00 – 12:00 Module 1 – Introduction to PjBL Methodology 2 hours  12:00 – 13:00 Module 2 – 21st Century Skills 1 hour   13:00 – 14:00 Lunch Break 14:00 – 17:00 – Guided Tour of Prague   TUESDAY  09:30 – 10:30 Module 3 – Designing a Project 2 hours 10:30 – 12:30 Module 4 – Using ICT Learning and Collaborative Tools 1 hour 12:30 – 14:00 Lunch Break 14:00 – 16:00 Module 5 – Real‐world Problems 1 hour 16:00 – 17:00 Module 6 – Products 1 hour  WEDNESDAY 09:30 – 10:30 Module 7 – Cross‐curricular Collaboration 1 hour  10:30 – 11:30 Module 8 – Generating, Defining and Categorizing Problems 1 hour 11:30 – 12:30 Module 9 – Learning, Sharing and Distribution 1 hour 12:30 – 14:00 Lunch Break 14:00 – 17:00 Global Project Workshop 3 hours  THURSDAY 09:30 – 11:00 Module 10 – Role of Facilitator/Leader/Manager 1 hour 30 minutes  11:00 – 12:30 Module 11 – Standards and Assessment 1 hour 30 minutes 12:30 – 14:00 Lunch Break 14:00 – 17:00 Global Project Workshop 3 hours  FRIDAY 09:30 – 12:00 Presentation of Global Project 2 hours 30 minutes  12:00 – 15:00 Lunch Break 15:00 – 16:00 Final Evaluation/Exchanging contacts/Manual