Xarxes socials

176 views
160 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
176
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Xarxes socials

  1. 1. Xarxes socials Influència en la cultura, educació i coneixementCompetències en TIC a les ciències humanes i socials Grau Humanitats, 1er semestre / Aula 3 / UOC Consultor: José Manuel Aguilera Luque CURS/SEMESTRE: 1er Curs 1er semestre Grup IN-QUIETS
  2. 2. 1- Un camí per apropar-se a les xarxes socials Benvinguts al projecte d’IN-QUIETS Un treball d’investigació sobre les xarxes socials i la seva influencia a les nostres vides. El nostre objectiu és fer un recull d’informacions rellevants sobre les xarxes socials, a partir dades disponibles a Internet: història, evolució, línies d’investigació, presència a diferents àmbits, tractament, etc. Aportem doncs, un camí per entendre i apropar-se al món de les xarxes socials.
  3. 3. 2- Un treball en equip La realització daquest projecte a suposat per a nosaltres, un gran esforç de treball en grup i coordinació que a ens a permès endinsar-nos en el mon de les xarxes socials, i alhora adquirir habilitats i coneixements imprescindibles en la realització daquest grau.
  4. 4. 3- Un futur per escriure Les xarxes socials estan vives, en constant moviment, formen part de les nostres vides, però… Cap on es dirigeixen?Són un perill o un món ple d’avantatges? Són solament una tendència o són una nova via de relació i comunicació real entre persones? Quins àmbits de la nostra vida influencien?
  5. 5. 4- Estiguis atent Són moltes les incògnites i els aspectes a debatir… Però el que sí ens atrevim a afirmar, és que si volem comptar amb els avantatges i ser capaços de protegir-nos contra els perills que poden suposar, cal formar part delles: estar atents per veure com evolucionen i mantenir un continu esforç per conèixer-les.
  6. 6. Per estar atent, i saber-nemés, consulta el nostre wiki Gràcies! Un treball de: Carles Baz Vergara, Tomàs Cañellas Velasco, Cristina Monjo Ortega i Amparo Tamarit Sendra.

×