Kontor og regnskab

243 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
243
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kontor og regnskab

  1. 1. kontor ogadministration
  2. 2. vi organisererdetdet handler om vores ekspertiseperfektion Randstad kontor- og administration har speciale inden for rekruttering af vikarer og fastansatte tilDygtige supportmedarbejdere kan gøre forskellen en bred vifte af brancher – fra store multinationalemellem at opnå en konkurrencemæssig fordel og virksomheder til små og mellemstore virksomhedermiste værdifuld produktivitet. Vi hjælper med at samt den offentlige sektor.organisere jeres daglige aktiviteter ved at finde denrette person til at håndtere organisationsmæssige Vi kan hjælpe jer med at finde:problemstillinger, koordination og/eller • Receptionisterkommunikation. • SekretærerVores konsulenter er uddannet i at varetage vikar- • Kundeservicemedarbejdereog rekrutteringsopgaver inden for kontor og • Salgskoordinatoreradministration. Det betyder, at de har en indgåendeforståelse af de kompetencer, der er nødvendige for • Indkøbsassistenterat kunne identificere de rette administrative • Marketingassistentermedarbejdere. • LogistikassistenterRandstads salgs- og personalekonsulenter arbejder • Afdelingsledereparvis. Der er derfor hele tiden to personer, der • Direktionssekretærerarbejder med at kortlægge jeres krav, og som kanassistere hinanden – og jer. • Sagsbehandlere • KorrespondenterVores succesrate med rekruttering gør Randstad tilmarkedets mest effektive vikar- og rekrutterings- Og ikke nok med det. Vi er overbevist om, at detbureau, når det drejer sig om at finde dygtige perfekte match findes. Ud over at anvende voresmedarbejdere til netop jeres virksomhed. indsigt tager vi os også tid til at lære jeres virksomhed at kende, herunder arbejdsmiljø og kultur, så vi ved præcis, hvilke medarbejdere der passer til jer. Vi vil meget gerne fortælle jer om vores erfaringer med tilsvarende kunder og fremlægger gerne referencer.
  3. 3. det perfektematch Randstad matcher virksomheder med medarbejdere, som kan udvikle virksomhedens forretning, og samtidigt har vi fokus på, at virksomheden kan udvikle medarbejdernes potentiale. Vores erfaring er baseret på best practice i mere end 50 lande og viser, at tre parametre er afgørende for det perfekte match. Job fit Har kandidaten de rette interesser, den rette faglige baggrund og arbejdserfaring til at udføre jobbet bedst muligt? Boss fit Passer leder og medarbejder til hinanden, og bidrager denne sammensætning til organisationens succes på lang sigt? Company fit Er der overensstemmelse mellem virksomhedens og medarbejderens værdier og kultur? Vores tilgang til rekruttering sikrer, at jeres virksomhed får de bedste medarbejdere, både kollegialt og forretningsmæssigt.
  4. 4. vi yder altid enekstra indsats Vi er altid klar til at yde en ekstra indsats for at opfylde jeres personalebehov. Vi sætter os grundigt ind i den konkrete opgave og løser den med udgangspunkt i følgende værdier: Høj service i hele processen Stærk indsats – gode resultater Hvert trin i rekrutteringsprocessen tager Vi er i løbende kontakt med de medarbejdere, vi udgangspunkt i Randstads standardiserede finder job til. Vi giver dem en omfattende processer. På den måde kan I være sikre på, at introduktion til jobbet og skulle der være behov for kandidaten er rustet til jobbet. Kandidaten har videreuddannelse, står Randstads konsulenter klar været igennem en personlig samtale, har fået testet med rådgivning. sine færdigheder, og hans eller hendes Vi ser dette som en måde at hjælpe jeres eksamensbeviser og referencer er blevet virksomhed med at forbedre forretningen på, kontrolleret. Og hvis I mener, at der er behov for samtidig med at vi giver medarbejderen en positiv yderligere bedømmelse af kandidaten, skræddersyr karriereoplevelse. vi processen derefter. Fokus på partnerskab Markedets dygtigste medarbejdere Vores mål er at bygge langvarige relationer. Ved at Vi fokuserer på at finde de dygtigste lære jeres virksomhed og fokusområder at kende kan supportmedarbejdere på markedet samt på at give vi altid skræddersy en personaleløsning, som sikrer den enkelte medarbejder kvalificeret jer hurtig adgang til de medarbejdere, der er karriererådgivning. Randstad har altid en opdateret nødvendige for at understøtte jeres vækst. database med kvalificerede kandidater, som er klar til at opfylde jeres behov. Vi gør en forskel Randstads velkvalificerede konsulenter fokuserer på at sammensætte lige netop den rekrutteringsproces, som sikrer jeres virksomhed det rette talent.
  5. 5. Find en Randstad konsulent i nærheden af jeres virksomhed:Randstad København Randstad RandersVester Farimagsgade 7,2 Gl. Stationsvej 51606 København V 8900 RandersTlf: 33 93 08 00 Tlf: 86 12 95 88Fax: 33 93 41 56 Fax: 86 18 52 40Mail: city@randstad.dk Mail: randers@randstad.dkRandstad Ballerup Randstad AalborgCentrumgaden 24, 1 Østre Kanalgade 162750 Ballerup 9000 AalborgTlf: 44 65 91 00 Tlf: 98 10 27 23Fax: 44 97 00 86 Fax: 98 16 27 33Mail: ballerup@randstad.dk Mail: aalborg@randstad.dkRandstad Kolding Randstad ÅrhusSdr. Torv 1 Frederiksgade 16000 Kolding 8000 Århus CTlf: 75 50 70 80 Tlf: 86 12 95 88Fax: 75 50 67 00 Fax: 86 18 52 40Mail: kolding@randstad.dk Mail: aarhus@randstad.dkRandstad HerningBredgade 55a, 17400 HerningTlf: 86 12 95 88Fax: 86 18 52 40Mail: herning@randstad.dk

×