Speakeri nm

276 views
225 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
276
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
39
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Speakeri nm

 1. 1. George LemnaruGeorge Lemnaru a intrat în rândul milionarilor în euro la numaişase luni după ce a lansat un joc de strategie online, care le oferăutilizatorilor faimă şi putere virtuală.Face parte din categoria antreprenorilor care mizează pe rețetenoi, netestate. Este și cazul Erepublik.com, NaturaPlant.ro,Centrofarm.ro sau yesnomayB.ro – proiecte care au adusconcepte noi în România, ba chiar, încazul Erepublik.com, pe plan internațional. Și-a inceput cariera înantreprenoriat la 21 de ani, când a lansat mai multe start-ups.Pregătește o nouă platformă de joc, care se va adresa bărbaților depeste 20 de ani și va targeta piața internațională. Declară:“Deocamdată, mă relaxez dupa nouă ani de antreprenoriat”.
 2. 2. Alexandru NegreaAre 27 de ani, scrie pe blogul personal din luna martie a anului 2006, având unuldintre cele mai cunoscute bloguri din România. Este pasionat de platformelesociale și de internet, în general, iar în prezent conduce departamentul deFacebook din cardul agenției Spada.Oferă consultanță şi susține prezentări şi workshop-uri practice despremarketing şi comunicare în social media de trei ani. Acestea vizeză teme precumcampanii pe bloguri, activarea şi integrarea rețelelor sociale în strategia decomunicare a companiilor, livrare de conținut şi construire de comunități înmediul online, dezvoltarea brandului personal şi profesional cu ajutorul socialmedia.A participat, ca blogger, în peste 100 de campanii de promovare a unor branduriprecum Microsoft, LG, Motorola, Petrom, Orange, Vodafone, Romtelecom,Ursus, Heineken, Peroni, Ciuc, Dormeo, Kaspersky, Bitdefender şi colaboreazăconstant cu bloggerii români în campaniile desfăşurate de Banca ComercialăRomână.În 2013 continuă cu Social Media School.
 3. 3. Claudia SuhovÎncă din copilărie, aceasta se vedea om mare şi ştia cam ce îşi doreşte săfacă în viață. Știa că o să. fie femeie de carieră.A început cu voluntariatul în Tulcea, a venit în capitală şi a urmat cursurileAcademiei de Studii Economice, iar în acelaşi timp s-a alăturat organizațieiVIP – Volutari pentru Idei şi Proiecte. De mică are antreprenoriatul în sângeşi cum nu îi place să lase anii să treacă pe lângă ea, a lansat proiectulBoko, cu care încearcă să dezvolte abilitatea de lectură pentru copii şipărinți.Alături de Andrei Ștefan a co-fondat cea de-a doua companie, cu activitățitot în domeniul serviciilor pentru copii, dar cu marea misiune de a pregătiviitoarele generații de antreprenori și profesioniști din România, NextSteve.Aceasta a câștigat premiul Compania Anului 2012 și apoi a participat laEurope Enterprise Challenge in Skopje, un cadru de tineri antreprenori caredeja contribuie la schimbarea lumii.
 4. 4. Bibiana StanciulovBibiana Stanciulov administrează Sonimpex, o firmă înființată în 2001, careproduce magiunul de Topoloveni, unul dintre cele 32 de produse furnizateCasei Regale, și linia de dulceață Topoloveana.Spune că a învățat să-și asume de fiecare dată drumul ales și să seadapteze în permanență, astfel reușind să facă cunoscut nu doar pe piațainternă, ci și pe cea externă, un produs tradițional românesc, Magiunul deTopoloveni. A devenit antreprenor într-o perioadă în care mulți româniîncercau marea cu degetul, reușind "culmea reconversiei profesionale" șiavând acum o afacere de succes, apreciată inclusiv de Casa Regală aRomâniei.„A fi om de afaceri în România, în sensul de “a face ceva” pentru tine șipentru societate reprezintă dezideratul și se întâlnește foarte rar. Noi –asumându-mi toate doamnele și toți domnii care lucrează cu mine –suntem astfel de afaceriști.”În anii 2010 și 2011 Sonimpex a primit premiu de la International Taste &Quality Institute din Bruxelles.
 5. 5. Paul CostinDupă absolvirea facultății a lucrat ca inginer până în 1995 când a decis sa sededice ospitalității, fiind pe rand inginer, recepționer și director de vânzări șimarketing în cadrul Accor – Hotel Sofitel București. Tot in cadrul grupuluiAccor isi diversifică activitatea ca agent de vânzări, Key AccountManager, șef serviciu telemarketing și Director de Vânzări în divizia AccorServices.Din anul 2005 este consultant senior ACCELERA, calitate în care a participatca și consultant managerial pentru programul de restructurare al SC SINDROMANIA SRL și a condus programe de formare profesională la care auparticipat peste 1000 de cursanți (mulți din domeniul turistic – HotelurileIBIS, Hotel Novotel, hotelurile grupului Continental Hotels)Este absolvent al Institutului de Administrație Publică și a AfacerilorASEBUSS (2005)cu diplomă de excelență in management, iar în 2006 aobținut brevetul de Manager în Turism eliberat de Ministerul TransporturilorConstrucțiilor și a Autorității Naționale de Turism.
 6. 6. Răzvan TiboarcăRăzvan Tirboaca este unul dintre co-fondatorii adCaptcher, sistem prin carepublisherii pot efectua campanii publicitare în formularele care folosescimagini pentru a determina dacă utilizatorul este uman saurobot. Fondatorii AdChapter țintesc piața internațională iar Londra este unadintre porțile care deschid accesul oricărui startup european cătrenetworking, investiții și feedback.Atunci când vine vorba de un proiect de viitor, Răzvan consideră că cel maiimportant lucru este să conștientizăm că munca este secretul, după careurmează echipa. “Nu cred în proiecte complexe dezvoltate de un omorchestra. Recomand celor care sunt convinși că ideea lor se poatetransforma într-un business online, să identifice cel puțin doi apropiați pecare să-i poată coopta în proiect . Să țină cont de timing, un proiect lansatprea devreme sau prea târziu poate muri din lipsa adopției.”
 7. 7. Dan BerteanuDan s-a alăturat echipei AchieveGlobal în 2000, ca trainer și consultant,ocupând postul de General Manager în 2005. Din 2010, Dan este Președinteal Boardului, contribuind la politica de expansiune a organizației în EuropaCentrală și de Est și coordonând operațiunile din Polonia, România, Cehia,Slovacia, Serbia și Croația.De-a lungul timpului Dan s-a confruntat cu provocările construirii șidezvoltării organizațiilor din 3 industrii diferite: FMCG, produse chimicepentru întreținerea industrială, servicii de training și consultanță. Aceastăexperiență o folosește atunci când este implicat în implementarea soluțiilorde training și consultanță pentru clienții AchieveGlobal în vânzări,leadership, coaching, precum și în workshopurile de analiză a rezultatelor dediagnoză organizațională și eficiență a echipelor.
 8. 8. Cătălin HarnageaCătălin Harnagea a îndeplinit funcția de consilier prezidențial pentru problemeinterguvernamentale, neguvernamentale și administrație locală, cancelarie șiprotocol, mai târziu fiind numit în funcția de Director al Serviciului deInformații Externe.În prezent este președinte și acționar al companiei de consultanță ICARBusiness Research S.R.L. De asemenea, din 2005 este consultantul EADS peproiectul de securizare al frontierelor României, și pe cel de off-set.Cătălin a fost decorat cu Ordinul Național "Pentru Merit" în grad de MareCruce "Pentru merite deosebite în apărarea intereselor fundamentale alestatului român" (30 noiembrie 2000).
 9. 9. Mihaela FeodorofMihaela este fondatorul Yourway Counseling, Executive Coach, Business Consultantși Career Architect.„Am petrecut în BRD – Groupe Societe Generale 16 ani în care unde am coordonatechipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajări. Am asiguratgestiunea talentelor timp de cinci ani, implementând primul sistem de consultanțăinternă de resurse umane. În paralel, am reprezentat imaginea de angajator înmediul studențesc şi profesional din țară şi străinătate. Am creat programe destinatetinerilor cu potențial înalt de dezvoltare, resurse care asigură planul de succesiune albăncii.Pe drumul început cu Yourway am avut ocazia să- construiesc programe de dezvoltare organizațională pentru clienții din Business,- să consiliez tineri din ONG-uri studențeşti sau multinaționale şi, nu în ultimul rând,- să dau viață primei linii de business care are ca scop identificarea şi dezvoltareapotențialului copiilor.Împlinirea mea se regăseşte în reuşita celor care mi-au mulțumit pentru faptul căam fost alaturi de ei în procesul de dezvoltare profesională dar şi personală.”
 10. 10. To be continued!

×