Doe er uw voordeel mee
ABAB relatiemanager
denkt proactief
mee en signaleert
kansen
Altena Group
ABAB Accountants en Adviseurs ondersteunt de volledige groep op accountancy- en adviesgebied
Altena Group is ...
normen. De inzet van Horizontaal Toezicht resulteert onder andere in een snellere verwerking van aangiftes,
minder control...
abab.nl
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ABAB relatiemanager denkt proactief mee en signaleert kansen

158 views

Published on

ABAB ondersteunt Altena Group op accountancy- en adviesgebied. ABAB Audit en Assurance voert de wettelijke controles uit. ABAB verzorgt de jaarrekening en de interimcontroles en begeleidt Altena Group in het volledige proces.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
158
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ABAB relatiemanager denkt proactief mee en signaleert kansen

  1. 1. Doe er uw voordeel mee ABAB relatiemanager denkt proactief mee en signaleert kansen
  2. 2. Altena Group ABAB Accountants en Adviseurs ondersteunt de volledige groep op accountancy- en adviesgebied Altena Group is in 1976 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van chemisch technische reiniging, coating en renovatie van koel- en warmtetechnische installaties. Altena Group bestaat uit vijf werkmaatschappijen: Altena Cleaning B.V., Altena Industrial Services B.V., Altena Services B.V., Global Air Systems B.V. en Altena Inspection. De organisatie heeft een (inter)nationale en zeer diverse klantenkring en werkt onder andere voor zieken- huizen, universiteiten en bedrijven in de (petro)chemie- en foodsector. Bij Altena Group staat kwaliteit centraal in de bedrijfsvoering. De reinigingsspecialist voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. De organisatie onderscheidt zich dan ook door haar uitzonderlijk hoge certificerings- niveau. Bij Altena Group zijn ruim honderd medewerkers werkzaam. Opstellen jaarrekening en vervullen interimcontroles Sinds 1999 ondersteunt ABAB Altena Group op diverse gebieden. ABAB voert als primaire taak de wettelijke controles uit. De audit- en assurancepraktijk van ABAB is verantwoordelijk voor deze controles. Zij verzorgt de jaarrekening en de interimcontroles en begeleidt Altena Group in het volledige proces. Maar de accountancy- dienstverlening gaat verder. ABAB vervult voor Altena Group een ondersteunende functie, waarbij zij een kritische rol inneemt. Op basis van de (jaar)cijfers geeft ABAB Altena Group advies en aanbevelingen op het gebied van de bedrijfsvoering en administratieve organisatie. “ABAB verzorgt voor ons de jaarrekening en interimcontroles”, zegt Huub Martens, controller bij Altena Group. “De accountancy- en adviesorganisatie zorgt ervoor dat wij over de juiste informatie beschikken om bijvoorbeeld aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen. Ook voorziet zij ons van checklists met richtlijnen voor de jaarrekening, waardoor alles net iets makkelijker gaat.” Fiscale en juridische ondersteuning ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening. De organisatie heeft diverse specialismen in huis, waarmee zij Altena Group ondersteunt. Op fiscaal gebied verzorgt ABAB de fiscale aangiften voor de diverse belastingen. Altena Group benadert ABAB regelmatig met fiscale vraagstukken. Onlangs heeft ABAB de fiscale aspecten rondom octrooien voor Altena Group in kaart gebracht. Daarnaast ondersteunt ABAB de organisatie bij de voorbereiding op Horizontaal Toezicht. Bij Horizontaal Toezicht werken de ondernemer, zijn accountant en de Belastingdienst nauw samen volgens afgesproken
  3. 3. normen. De inzet van Horizontaal Toezicht resulteert onder andere in een snellere verwerking van aangiftes, minder controles en een transparante manier van samenwerken. De inzet van Horizontaal Toezicht vereist een goede voorbereiding. ABAB ondersteunt de Altena Group en de eerste stappen naar Horizontaal Toezicht zijn dan ook gemaakt. Ook bij juridische vraagstukken kan Altena Group bij ABAB terecht. ABAB adviseert Altena Group op juridisch gebied en stelt regelmatig juridische overeenkomsten, zoals leningsovereenkomsten tussen de B.V.’s, op. Proactief meedenken en signaleren van kansen Allroundaccountancy- en adviesorganisatie ABAB kiest voor een vernieuwende en klant- gerichte aanpak. ABAB onderscheidt zich door het unieke concept van relatiemanagement. Dit betekent dat Altena Group een eigen relatiemanager heeft. De relatiemanager bezoekt de organisatie regelmatig en weet wat er speelt. Hij denkt met Altena Group mee en voorziet de organisatie proactief van advies en tips. Ook zoekt hij voor ieder vraagstuk de juiste ABAB-specialist. Bovendien waarborgt hij de kwaliteit en doorlooptijd van opdrachten. De relatie tussen ABAB en Altena Group is sterk en gebaseerd op persoonlijke aandacht. Beide partijen investeren in deze samenwerking. ABAB en Altena Group zijn beide gedreven. Dit vertaalt zich in een dynamische en intensieve samenwerking, waarin de organisatie van Altena Group centraal staat. “Het contact met ABAB is goed. Dit komt mede door onze relatiemanager”, vervolgt Huub Martens. “Onze relatiemanager weet wat er bij ons speelt en hij komt bijvoorbeeld met fiscale tips en subsidiemogelijkheden. Hij brengt ons in contact met de diverse specialismen binnen de ABAB-organisatie. We zijn erg te spreken over deze klantgerichte manier van werken.” Toekomstgericht denken Altena Group onderscheidt zich niet alleen door zijn hoge certificeringsniveau. Ook is de organisatie uitermate ambitieus en toekomstgericht. Altena Group heeft alles in huis om deze groei te verwezenlijken. De organisatie is gedreven en beschikt over de juiste mensen om deze groei mogelijk te maken. ABAB zal Altena Group hierbij ondersteunen. Dankzij haar brede dienstverlening biedt ABAB de ondernemer voor al zijn vraagstukken de gewenste ondersteuning. Hier profiteert Altena Group niet alleen nu, maar ook in de toekomst van. “De dienstverlening van ABAB is breed en gaat veel verder dan alleen accountancy,” sluit Huub Martens af. “ABAB heeft bijvoorbeeld ook de specialismen Subsidiefocus, ABAB Automatiseringsadvies en ABAB Salaris- en Personeelsdiensten in huis. Voor ieder vraagstuk heeft ABAB de juiste adviseur. En dat heb je als ondernemer nodig om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.” ABAB geeft Altena Group de ruimte om te kunnen ondernemen en zich te richten op het realiseren van zijn groeidoelstellingen.
  4. 4. abab.nl

×