Your SlideShare is downloading. ×
20hari20ribu
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

20hari20ribu

309
views

Published on

Saya akan tunjukkan panduan lengkap langkah demi langkah untuk mencapai 20 ribu dalam 20 hari.Masa di tentukan oleh anda samada nak 20 ribu dalam 20 hari atau lebih.Terpulang kepada anda KLIK SINI …

Saya akan tunjukkan panduan lengkap langkah demi langkah untuk mencapai 20 ribu dalam 20 hari.Masa di tentukan oleh anda samada nak 20 ribu dalam 20 hari atau lebih.Terpulang kepada anda KLIK SINI
http://tinyurl.com/2a4xodn

Published in: Technology, Business

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
309
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Apa khabar ?<br />Pernah dengar tak nama Suthan M sebelum ini? <br />Kalau tak pernah, hari ini anda akan mengenali seorang individu anak Kajang, Selangor yang popular sebagai IMer persada antarabangsa. <br />Semalam, saya diberitahu oleh rakan saya bahawa terdapat satu laman web baru yang kini menjadi bualan ramai dikalangan rakyat Malaysia. <br />Selak selak link yang diberi, rupa-rupanya Suthan telah melancarkan infoproduk yang dipanggil Program RM20,000 Dalam 20 Hari. <br />http://tinyurl.com/2a4xodn<br />Sekilas pandang, program ini nampak macam hype, tetapi jangan prasangka buruk kerana kredibiliti empunya laman web memang terkenal di persada antarabangsa. <br />Anak muda dari Kajang ini dikenali ramai sebagai salah seorang expert marketer dari Malaysia yang terkenal di persada antarabangsa. Program program international seperti IMsutra, NicheProphecy, ThisCrapSells, dan sebagainya merupakan keluaran syarikat En. Suthan ini<br />Jadi, apabila saya terdengar bahawa Suthan melancarkan program ulung untuk rakyat Malaysia, saya kongsi berita ini dengan anda. Semestinya, Suthan boleh banyak mengajar cara cara marketing di internet dan merupakan public figure yang anda harus follow. <br />saya nak rekemen laman web ini untuk anda. <br />KLIK DISINI http://tinyurl.com/2a4xodn<br />Anda mungkin ingin tahu apa sebenarnya program yang dibuat oleh Suthan ini. <br />Adakah apa yang dijual oleh Suthan ini sejenis scam, tipu atau sebaliknya? Teruskan membaca...<br />Program RM20,000 Dalam Masa 20 Hari ialah satu bentuk coaching yang diberi oleh Suthan untuk membantu anda membuat income sebegitu dalam masa 20 hari menggunakan "teknik infoproduk marketing berasaskan method produk launch"<br />Suthan ini memang terkenal sangat dengan barisan infoproduk dia tu di persada antarabangsa, jadi amat sesuai sekali apabila dia mengeluarkan program ini kerana dia memang otai method buat duit melalui infoproduk<br />Knowledge is POWER dan anda pun tahu kan? Suthan membantu mengajar teknik bagaimana anda boleh menjual "pengetahuan" dalam segi infoproduk untuk membuat produk launch yang memberikan pulangan besar untuk anda. <br />Kalau anda tanya saya, method yang diberi Suthan ini memang meletup dipasaran antarabangsa, dan terdapat peluang cerah untuk anda menjadi "tauke infoproduk" untuk meraih income 5 angka sebulan. <br />In fact- Suthan M. menunjukkan bukti bagaimana dia menjadi jutawan internet hanya melalui kaedah ini. <br />Jangan tunggu lama lama. Give program ini a try untuk 20 hari. Mana tau anda pun boleh buat RM20,000. :-)<br />Jadi tunggu apa lagi? KLIK DISINI untuk tahu <br />http://tinyurl.com/2a4xodn<br />

×