Opdracht 5 Ckv1

333 views

Published on

Published in: Education, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
333
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Opdracht 5 Ckv1

 1. 1. Saul Vendrig Castillo V4C CKV1 Opdracht 5: foto’s van Modellen
 2. 2. Ik vind deze foto echt mooi omdat er is een kleurverschil. Ze maken het gebruik van een spiegel en dat maakt het mooier.
 3. 3. <ul><li>Ik vind deze foto echt mooi. D’r is een kleurverschil. Het gebruik van de trap vond ik het ook mooi. </li></ul>
 4. 4. Ik vond deze foto heel mooi door het zwart/wit effect. Ik vond het ook mooi door de schaduw effect.
 5. 5. Deze foto is echt mooi. Ik vond het contrast tussen de witte gebouw en de zwarte kleiding van de persoon echt cool. Hoe de foto is gemaakt is ook mooi, het lijk dat alles groter is.
 6. 6. Deze foto is geweldig. Het lichteffect, het kleurverschil tussen de modellen en de achtergrond is echt mooi. Ik vind persoonlijk deze foto heel lief, dat is het gevoel dat ik krijg van deze foto.
 7. 7. Deze foto vind ik ook mooi. Het zwart van de modelen en het bruin van het achtergrond. Ik vind ook de “make-up” ook heel mooi gedaan hier.
 8. 8. Deze foto vind ik mooi door de schaduweffect en ook door de zwart/wit effect.
 9. 9. Deze foto vind ik mooi door het contrast van het model en van de achtergrond, ik vind het ook mooi door het schaduweffect van de trappen.
 10. 10. Toen ik deze foto zag vond ik meteen mooi. Het zwart/wit effect, een ook het contrast én het gevoel van wat ik krijg als ik die zie.

×